eRate har tilbakelagt et innholdsrikt og godt år. I september fylte vi 10 år og kjøpte telefabrikken Hello Norway AS. Vi har tilrettelagt for mobile tjenester for de som ønsker å starte med salg av nettverkstjenester. Vår satsningen i Energibransjen har vært kjempespennende og vi har signert avtale med store aktører. Flere er i samtaler med oss, og vi ser frem til enda flere spennende energiløsninger i 2016. eRate ønsker alle et riktig godt nyttår!

eRate har kjøpt Hello Norway AS

Hello Norway AS har vært telefabrikken til Hello AS og Xito AS i en årrekke. I september i år kjøpte eRate telefabrikken som produserer teletjenester. Nå har eRate blitt en fullverdig MVNE (Mobile Virtual Network Enabler). eRate fortsetter driften av telefabrikken og tilbyr nå muligheter innen mobilmarkedet til enda flere markedsselskaper. Selskapene Hello AS og Xito AS, tidligere eier av Hello Norway AS, er upåvirket av denne transaksjonen og fortsetter med å tilby sine tjenester i mobilmarkedet.
eRate foredler verdikjeden »

eRate fyller 10 år

9. september 2005 startet eventyret for eRate. «Som en tilrettelegger jobber vi for å fjerne terskler for etablering», forteller gründer og daglige leder Ove Vik. Han startet eRate for å tilrettelegge og muliggjøre salg av mobile tjenester, samt tilby og drifte et komplett faktura- og kundesystem. Dette har han gjort med glans, og i dag teller eRate 20 ressurser i kontorlokalene på Helsfyr.
Tilrettelegger som dyrker utfordrerånd »

MMS-topp julaften og datatrafikk-topp nyttårsaften

Ut fra eRates rapporter for MMS-trafikk i slutten av 2014, ser vi topper ved jul og nyttår. Det ble sendt flest MMS’er julaften, men datatrafikken hadde helt klart den største toppen tilknyttet nyttårsaften. Selveste Julaften la derimot mange bort mobilsurfingen, lest ut av våre tall.
MMS-topp før julemiddagen »

eRate tett på systemutviklingen for energibransjen

Enhver systemleverandør i energibransjen må følge med på alle endringer som skjer mot overgangen til NBS, Elhub og AMS. eRate følger utviklingen tett og er engasjert både i Elhub-prosjektet og i Norsk Ediel Ekspertgruppe (NEE).
Systemleverandørene ansvarlige for oppdaterte systemer »

eRate gjør det enkelt å tilby mobile tjenester

En drøm kan fort bli til virkelighet for aktører med ambisjoner i mobilmarkedet. eRate gir deg en komplett løsning som tilbyr et bredt spekter av tele- og nettverkstjenester – alt under ditt eget merkenavn. Med en kostnadskurve som følger bedriftens vekst gjør vi det enklere for nyetablerte selskaper å komme i gang, uten store investeringer i system og ressurser. eRates faktura- og kundesystem er det du trenger i tillegg til ditt eget merkenavn og logo. Systemet håndterer alt innen faktureringsprosessen og kundesyklusen. Vi leverer også SIM-kort med ønsket design og logo.
eRates nettverksavtaler gir stordriftsfordeler »

css.php