I en pressemelding forteller Telenor at de vil fremskynde 4G-utbyggingen. De lover 99,8 prosent dekning på høyhastighets 4G innen to og et halvt år. Tidligere har de lovet samme dekningsprosent først i 2020.

4G-dekning til alle steder der det kun er 2G

«Vi skal i løpet av de neste to og et halvt årene bygge ut 4G-dekning alle steder hvor vi har 2G-dekning i dag», forteller Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor. «Det betyr at alle som i dag har veldig god taledekning i Norge, med det gamle mobilnettet, skal få like god dekning på mobilt bredbånd og Internett», sier Svendsen.

Alt kommer til å bli mulig

«Vi skal oppgradere alle 7600 basestasjoner. Det kommer til å bli fantastisk bra langs jernbanen, langs alle bilveier i Norge og i tuneller. Det er bare å glede seg, nå kan mobilen etter hvert brukes som et fantastisk verktøy overalt i Norge, når man vil surfe, eller innhente nyheter på Internett, dele bilder, drive med jobben. Alt kommer til å bli mulig», forteller Svendsen

Et gigantisk dekningsløft for 4G

Telenor har i overkant av 7600 basestasjoner som i tillegg til taledekningen også får datadekning med 4G. «Kundene våre ønsker å være på nett når som helst og overalt, det skal vi sørge for at de kan med dette dekningsløftet», sier Svendsen.

eRate gjør det enkelt å tilby mobile tjenester

eRate muliggjør og tilrettelegger for etablering av nye merkenavn i mobilbransjen. Vi gir de som ønsker å etablere seg stordriftsfordeler med tilgang til våre nettverksavtaler. eRates videreformidling av nettverksavtaler er et godt alternativ fremfor å måtte finansiere en egen avtale. Vi er en solid partner som håndterer overvåking og feilretting mot nettverksleverandør, som dermed sikrer din daglige drift og levering av nettverkstjenestene.

Ta kontakt med oss for en uformell prat

Erik Trondsen, leder for Telekomavdelingen i eRate AS, vil besvare dine spørsmål på telefon 408 00 900 eller e-post Erik.Trondsen@eRate.no.

eRates nettverksavtaler gir stordriftsfordeler »
Pressemelding: Telenor fremskynder 4G-utbyggingen »

css.php