SIM-kort

eRate SIM-kort
eRate leverer SIM-kort til alle mobile tjenester, enten det er snakk om mobil tale, mobilt bredbånd eller M2M-kommunikasjon. Våre kunder kan selv designe sine SIM-kort. Vi tilbyr alle størrelser og standarder på SIM-kort som finnes på markedet.

Mobile tjenester

SIM-kort fra eRate gir tilgang på tjenester som BankID, 4G Tale og Visual VoiceMail. Ønsker du som kunde å tilby tilleggstjenester som tvilling-SIM og ekstra datakort tilbyr vi dette også. Gjennom samarbeidspartnere kan eRate tilby en fullverdig løsning for distribusjon av SIM-kort, fullt integrert med vårt faktura- og kundesystem.

SIM til M2M

I noen tilfeller krever SIM-kort, som skal brukes i maskiner og annet utstyr, andre egenskaper enn for SIM-kort som er beregnet for bruk i telefoner. Dette kan være økt robusthet i forhold til temperatur, vibrasjon og korrosjon. eRate leverer ulike typer SIM-kort for denne type bruk. Vi anbefaler også M2M-kort for bruk i eksempelvis betalingsterminaler og annet utstyr som kun benytter datakommunikasjon.

SIM til strømavlesning – AMS

AMS, avansert måle- og styringssystem, støtter kommunikasjon via GSM og kan derfor sende og motta mobil datatrafikk. eRate kan levere M2M-SIM-kort til nettselskap og/eller installatører av slike målere.

css.php