MVNE

eRate MVNE
eRate er en MVNE – Mobile Virtual Network Enabler. En aktør som via nettleverandør, MNO (Mobile Network Operator), tilrettelegger for og muliggjør salg av mobile tjenester.

Mobile tjenester og Faktura- og Kundesystem

eRates videreformidling av nettverksavtaler er et godt alternativ fremfor å måtte finansiere en egen nettavtale. Vi tilbyr mobil, fasttelefoni, mobilt bredbånd, IP-telefoni, M2M-kommunikasjon og bredbånd. I tillegg til mobile tjenester tilbyr vi eRate Faktura- og Kundesystem.

Sikrer daglig drift

eRate minimerer terskelen for å starte salg av mobile tjenester, både med tanke på kostnader og oppstartstid. eRate er en solid partner som håndterer overvåking og feilretting mot nettverksleverandør, som dermed sikrer din daglige drift og levering av nettverkstjenestene.

Nettleverandøravtaler i Norge og Sverige

eRate har foreløpig etablert avtaler med nettleverandører i Norge og Sverige, og er fullt integrert med disse for å kunne tilby et fullverdig mobilprodukt.

Bli en virtuell mobiloperatør

eRate håndterer all provisjonering og aktivering/endring i mobilnettet, og leverer SIM-kort med kundens eget brand. Vi har vår egen operatørkode og håndterer alt rundt nummerportering og andre prosesser knyttet til driften av en virtuell mobiloperatør. Dermed kan eRates kunder holde fokus på salg og markedsføring – mens vi sørger for resten.

css.php