eRate jobber tett med telekom- og energibransjen. Vi følger med i nyhetsbildet og skriver om viktigste sakene på bloggen vår. eRate Nyhetsmail oppsummerer de viktigste nyhetene og sendes ut cirka annenhver uke. Meld deg på eRate Nyhetsmail »

Lettere å forutse fremtiden med nyhetsoppdateringer

Det har aldri vært så viktig som nå å følge med i dagens marked. Teknologien utvikles raskt, samfunnets lover og regler endres i samme takt, innovatører har globale strategier i flere bransjer og kunden ønsker tidseffektive løsninger som har en personlig betjeningsløsning. Det er viktig å holde seg oppdatert for å kunne følge med i dagens konkurransebilde.

Påmelding må godkjennes på tilsendt mail

Melder du deg på eRates Nyhetsmail sender vi deg en mail for godkjenning av påmeldingen. Du blir ikke registrert på mottakerlisten vår før du har godkjent registreringen via linken i tilsendt mail. Dette gjør vi for din egen sikkerhet.

Gratis abonnement

Det er gratis å få tilsendt eRate Nyhetsmail. Du velger selv hvilke tema du ønsker nyheter om; energi-, telekombransjen eller begge deler. Ønsker du å avslutte abonnementet på eRate Nyhetsmail melder du deg av nederst i nyhetsmailen.

css.php