Om forretningsmodellen er under press, virkemidler mangler for å øke lønnsomheten eller det er vanskelig å holde på kundene, er et alternativ å starte som mobiloperatør. Mobilabonnement og mobiltjenester er noe alle har et forhold til. Derfor har mange av våre kunder valgt å starte som mobiloperatør og selge mobilabonnement for å øke sin konkurransekraft i egen bransje. Heldigvis er det enkelt å starte som mobiloperatør med eRate.

Økt kjennskap og styrket merkevare
Våre kunder differensierer seg fra konkurrentene, samtidig som de beskytter og styrker sin opprinnelige forretningsmodell. De har blitt en mer interessant aktør for sine kunder og fremstår som innovative og nyskapende, samt at de blir synlig utenfor egen bransje. Våre kunders kunder opplever sin leverandør som mer relevant enn konkurrentene, noe som resulterer i mer lojale kunder og mindre kundefrafall og bedre resultat.

Mer relevant for kunden enn konkurrenten
Det ligger mye konkurransekraft i å selge mobilabonnement og tjenester som tillegg til egen kjernevirksomhet. Sammensetningen av tjenester og produkter utgjør kjernen i konkurransekraften. Det totale tilbudet må være mer interessant og bedre enn konkurrentenes. Flere av våre kunder selger mobiltjenester i tillegg til sin kjernevirksomhet for å være den foretrukne og mest relevante leverandøren i sin bransje. Mobilkunder mottar faktura regelmessig og avsender oppnår også tettere kontakt med hver enkelt bruker noe som igjen styrker relasjonen.

Større fleksibilitet i sammensetting av produkter og tjenester
Pakketering av kjerneprodukter sammen med mobiltjenester er et sterkt og konkurransedyktig virkemiddel. Våre kunder kan bruke andre prisstrategier og prismodeller enn sine konkurrenter. Mobilabonnement kan eksempelvis selges i pakker sammen med strøm, bank eller forsikring. Virksomheter med store kundebaser har spesielt mye å vinne på å starte med mobiltjenester for å skille seg fra sine konkurrenter, og for å bli mer relevante for kunden.

Det er enkelt å starte som mobiloperatør
Vi har tilrettelagt alt for at det skal være enkelt å starte som mobiloperatør. eRate tar hånd om alt fra tilgang og drift av nettverk, datainnsamling og faktura ut til kundene. Det eneste våre kunder trenger å tenke på er salg og markedsføring av sine tjenester og produkter, vi tar hånd om alt det andre.

Klar for økt konkurransekraft og nye verdier?
Høres dette interessant ut, la oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php