EnergiTjenester

eRate EnergiTjenester
Energibransjen har behov for leverandører med innovasjonskraft, som raskt kan tilpasse seg endrede krav, og som evner å utvikle sine kunder i takt med markedet. eRate er spesialist på faktura- og kundeservice. Vi håndterer store datamengder, og leverer våre tjenester med enkle brukergrensesnitt i skyen. Vi vet også hva “Min Side” og MobilApp betyr for gode kundeopplevelser og reduserte interne kostnader.

System tilpasset Markedsselskapene
Energibransjen har lenge brukt tunge KIS-løsninger. Nå som markedsselskapene skilles fra nettleverandørene kan de velge et rimeligere skybaserte IT-system som gir lavere driftskostnader, sikrere drift og større fleksibilitet. eRate tilbyr en løsning med færre, men riktige produktløsninger for markedsselskapene. For en optimal produksjon i verdikjeden gis det forskjellige tilgangsnivåer for ulike brukere i systemet.

EnergiTjenester med mobil-fleksibilitet
eRates EnergiTjenester gir markedsselskapene fleksibilitet til å fakturere, drive kundeservice, og å bygge gode løsninger på tvers av produkter og tjenester. Vi har 10 års erfaring med mobilbransjen, som har levd i knivskarp konkurranse med tøffe marginer og absolutte krav til markedstilpasning og nytenkning. Vi er stolte av å ha vært med på mange av suksessene innenfor mobilsegmentet de siste årene.

Tilpasset grensesnitt for kundehåndtering
I vårt grensesnitt står kunden i fokus. All kundekommunikasjon lagres på kundekortet, og det er lett å gi individuell kundebehandling. eRate tilrettelegger for å kunne kombinere flere produkter, priser og tjenesteløsninger for ulike kundesegmenter. En kan kun fakturere strøm, eller inkludere produkter som mobil, bredbånd, TV, forsikring eller smarthusprodukter.

Bestillingsprosessene (inklusive kredittsjekk) er automatisert i løsningen vår, slik at kunden kan gjøre dette selv. Forskjellig data kan enkelt hentes i systemet for presentasjon på «Min side». Det ligger også en modul for utsending av SMS og e-post i systemet.

Modulbasert fleksibilitet
eRates modulbaserte system tilpasses våre kunders behov, med fokus på automatiserte prosesser og arbeidsflyt for å redusere feil og øke kundeservicegraden. Systemet integreres enkelt mot eksterne regnskapssystemer, inkassoleverandører og andre. Løsningen er tilpasset for flere selskaper og/eller merkevarer på samme plattform, noe som sikrer effektiv drift og stor fleksibilitet.

Alt passer ikke for alle, derfor kan modulene tilpasses det enkelte markedsselskap for å sikre effektiv drift, reduserte kostnader og fornøyde kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat
Vidar Myrer, leder for Energiavdelingen i eRate, svarer på dine spørsmål på telefon 408 00 090 eller mail vidar@eRate.no.

css.php