eRate er på plass i Kristiansund som utstiller på DistriktsEnergi sin årskonferanse. 240 deltakere fra 50 forskjellige selskap gjør konferansen fullbooket. Vidar Myrer, Kommersiell Sjef for Energi i eRate, var med på årskonferansen i fjor og har sett frem til konferansen disse to dagene i Kristiansund.

eRate gjør faktureringen

På eRate sin stand forteller Myrer om hvordan eRate kan frigjøre viktig tid og ressurser for de enkelte energiselskapene. En bedrifts kjernevirksomhet er sjeldent selve faktureringen. eRate kan utgjøre en stor forskjell for de som har en mer omfattende og utfordrende fakturering. eRate gjør hele jobben fra datafangst til fakturering slik at kundene våre kan holde fokus på kjernevirksomheten sin.

Innovasjon øker lojalitet

Frigjort tid gir mulighet for mer tid til sluttkundene slik at deres kundeopplevelse blir best mulig. Markedet kan følges tettere og selskapet kan ha mer fokus på innovative løsninger. Når alt endrer seg raskt i markedet er det viktig å følge med og være tidlig ute med riktige løsninger. Dette gir god signaleffekt til kundemassen og kundenes lojalitet til selskapet styrkes.

eRate gjør innovering enklere

eRate sitt Billing Management system inviterer til innovative løsninger ved å være enkelt å tilpasse. Gjennom systemet gir eRate enkel tilgang til tredjepartsprodukter. Systemet inviterer derfor til unike produktsammensetninger da det enkelt samler forskjellige produkter og tjenester på samme sted. Dette kan være mobile tjenester, smarthusprodukter, fiber, solceller, etc.

Bli inspirert – ta en uformell prat

Ta turen innom eRates stand om du er på Distriktsenergi sin årskonferanse eller kontakt Vidar Myrer direkte om du ønsker en uformell og inspirerende prat. Myrer følger tett med på utviklingen i energibransjen og forteller gjerne hvordan eRate kan være med å gjøre en forskjell.

Vidar Myrer, Kommersiell Sjef Energi, Telefon: 408 00 090, e-post: Vidar@eRate.no

css.php