eRate tilbyr en komplett plattform som tilrettelegger hele verdikjeden for salg av mobil, mobilt bredbånd og M2M-abonnementer. MVNE / MVNA står for Mobile Virtual Network Enabler / Aggregator. eRate er både en MVNE og en MVNA. Plattformen vår er integrert i nettoperatørens nettverk og systemer både i Norge og Sverige. Kunder av eRate fremstår som virtuelle operatører, og kan derfor utnytte allerede etablerte systemer og infrastruktur.

Mobile tjenester

eRates videreformidling av nettverksavtaler er et godt alternativ fremfor å måtte finansiere en egen nettavtale. Vi tilbyr og tilrettelegger for alle mobile tjenester, fra standard tale/data abonnement, til M2M, mobilt bredbånd og IoT. Som del av vår nyutviklede sentralbordløsning tilbyr vi også mobil fraværsassistent (presence). I tillegg til mobile tjenester tilbyr vi billing management.

Billing Management

Det er mange prosesser og oppgaver som skal gjennomføres fra mottak av forbruksdata til produksjon av faktura til sluttkunde. Dette omtales som billingprosessen. Billing management er håndteringen av denne viktige prosessen.

eRate håndterer billingprosessen

Inndata må kontrolleres og verifiseres, priser og produkter må kvalitetssikres og vedlikeholdes, og alle varelinjer på faktura må revideres og godkjennes. eRate håndterer alle disse prosessene for sine kunder som del av den daglige driften.

Virtuell mobiloperatør

Våre kunder, som er virtuelle mobiloperatører, velger eget merkenavn på sine mobile tjenester. Vi leverer SIM-kort med kundens eget brand og håndterer alt rundt nummerportering og prosessesene knyttet til driften av en virtuell mobiloperatør. Siden vi også har billing management for våre kunder kan eRates kunder holde fokus på salg og markedsføring – mens vi sørger for resten.

Sikrer daglig drift

eRate minimerer terskelen for å starte salg av mobile tjenester, både med tanke på kostnader og oppstartstid. eRate er en solid partner som håndterer overvåking og feilretting mot nettverksleverandør, som dermed sikrer din daglige drift og levering av nettverkstjenestene.

Kontakt oss for en uformell prat

Ta kontakt om din bedrift ser på mobil som et spennende produkt eller om det bor en gründer i deg. eRate har løsninger enten en ønsker å utfordre i privatmarkedet eller i bedriftsmarkedet.
Erik Trondsen, Kommersiell Sjef Telekom, Telefon: 408 00 900, Erik.Trondsen(at)eRate.no

Ordforklaring

MVNE – Mobile Virtual Network Enabler
MVNA – Mobile Virtual Network Aggregator
MNO – Mobile Network Operator

css.php