eRate er en MVNE/MVNA og tilrettelegger for etablering av nye aktører i mobilmarkedet. MVNE står for Mobile Virtual Network Enabler. MVNA står for Mobile Virtual Network Aggregator. Vi videreformidler nettverksavtaler fra nettleverandør som gir stordriftsfordeler til våre kunder – et godt alternativ fremfor å måtte finansiere en egen nettavtale.

Mobile tjenester

Vi tilbyr en komplett plattform som tilrettelegger hele verdikjeden for salg av mobil, mobilt bredbånd og M2M-abonnementer. Kundene våre er virtuelle mobiloperatører som velger eget merkenavn på sine mobile tjenester. eRate har egen operatørkode og håndterer alt rundt nummerportering og andre prosesser knyttet til driften av en virtuell mobiloperatør. Dermed kan eRates kunder holde fokus på salg og markedsføring – mens vi sørger for resten.

Nettleverandøravtaler i Norge og Sverige

eRate er en solid partner som håndterer overvåking og feilretting mot nettverksleverandør. Foreløpig har vi etablert avtaler med nettleverandører i Norge og Sverige, og er fullt integrert med disse for å kunne tilby et fullverdig mobilprodukt.

Hva er egentlig en MVNE / MVNA? »

css.php