nben
   
+47 815 73 723

eRate forenkler hverdagen

  • 3
  • 23. februar 2015

eRate-forenkler-hverdagenI 10 år har eRate gjort datahåndtering enklere for aktører innen telekom. Vårt faktura- og kundesystem håndterer datamengdene fra kunderegistrering til faktura ut til kunde. Nå er systemet tilpasset for å gi aktører innen energi også et konkurransefortrinn.

Alle prosesser automatiseres

Systemet er et godt sanntidsverktøy og integreres enkelt mot tredjeparter. Mange opplever en ny og enklere hverdag når alle prosesser automatiseres; adressesjekk, kredittsjekk, webshops, Elhub/nettverksoperatør, printhus, bank, inkasso og eksterne rapportsystem. eRate tilbyr også «Min Side»- og App-løsninger som gir sluttkunden oversikt over sanntidsbruk og fakturaarkiv.

Kompliserte oppgaver – enkle løsninger

eRates faktura- og kundesystem hjelper deg som driver en bedrift med store datamengder og/eller komplekse transaksjoner. Systemet forenkler prosessen med prissetting og sammenstilling til fakturaunderlag. Det har verktøy for å minimere feilkilder i faktureringsprosessen, fra innlesning (innhenting) av data til tekst på faktura.

Hold fokus på kjernevirksomheten

Vi håndterer dine datamengder og sikrer pengeflyten fra A til Å. eRate hjelper til med å automatisere fakturaprosessen i alle ledd. Dermed økes effektiviteten og feilkildene elimineres. eRate ivaretar alt innen utvikling, implementering, drift, overvåking og eventuelle endringer i vårt fleksible faktura- og kundesystem. Du kan holde fokus på kjernevirksomheten.
Ta kontakt med oss for en uformell prat »

css.php