Hello Norway AS har vært telefabrikken til Hello AS og Xito AS i en årrekke. Nå har eRate kjøpt telefabrikken som produserer teletjenester. Dette er strategisk viktig for eRate, som nå blir en fullverdig MVNE (Mobile Virtual Network Enabler). eRate fortsetter driften av telefabrikken og vil tilby muligheter innen mobilmarkedet til enda flere markedsselskaper. Selskapene Hello AS og Xito AS, eid av tidligere eier av Hello Norway AS, er upåvirket av denne transaksjonen og fortsetter med å tilby sine tjenester i mobilmarkedet.

eRate foredler verdikjeden

eRate jobber mot å foredle og trygge hele verdikjeden sin for alle sine kunder. Nå ønsker selskapet å forbedre mobilproduktene sine ytterligere og bli en enda bedre tilrettelegger innen mobil. Dette er bakgrunnen for oppkjøpet av Hello Norway AS. eRate ønsker fremover å lage flere nye tjenester på toppen av dagens tilbud til sine kunder. Dette for å sikre enda bedre stordriftsfordeler, samt å senke barrierene ytterligere for oppstart med mobile tjenester.

Sikter utover landegrensene

eRate ønsker å gjøre liknende tilnærminger i hele Norden – og har flere samtaler ut i Europa. Selskapet ønsker å tilrettelegge for alle som har en stor kundebase, et stort salgsapparat og/eller brand og som kan videreselge mobile tjenester fra eRate, uavhengig beliggenhet. eRate muliggjør salg, håndtering og fakturering i gjeldende merkevare.

Hva er en MVNE?

En MVNE er en aktør som tilrettelegger for og muliggjør salg av mobile tjenester. Aktøren tilbyr alt fra nettverksavtaler til systemer for administrasjon, billing, fakturering, kundehåndtering og support. En MVNE gjør det mulig å komme inn på det mobile markedet uten både mye investeringskapital eller intern spisskompetanse.

MVNE – forklarende kilde »

css.php