eRate satser videre innen energi og utvider tilbudet med SIM-kort tilpasset AMS-målere. Så godt som alle AMS-kontrakter er på plass her i landet og den store utrullingen mot 2019 nærmer seg. Rundt to millioner strømmålere skal skiftes ut med AMS-målerne som står for fremtidens automatiske måleravlesning. Nå må det sikres dekning til samtlige enheter, eRate bistår de som trenger SIM-kort for M2M-kommunikasjon.

GSM-teknologi til 5 %

Rundt 5 % av husstandene i Norge trenger AMS med GSM-teknologi (SIM-kort) for å sikre dekning. Flere nettleverandører vil også vurdere behovet for en sikker backup-løsning for avlesning, for hva skjer med strømavlesningen om AMS-måleren ikke har den dekningen den var tiltenkt å ha?

Kostnadseffektivt

eRate har lang erfaring fra Telekombransjen og gode avtaler på mobile tjenester, som gir stordriftsfordeler for våre kunder. Vi er en Service Provider innen Telekom og tilbyr Sim-kort og M2M mobiltrafikk til en konkurransedyktig pris og lav oppstartskostnad.

eRate leverer SIM til AMS »
«Det viktigste gjenstår», Energibransjen »

Ta kontakt med oss for en uformell prat

Erik Trondsen, leder for Telekomavdelingen i eRate AS, vil besvare dine spørsmål på telefon 408 00 900 eller e-post Erik.Trondsen@eRate.no.

css.php