eRate er en norsk virksomhet som leverer IT og mobiltjenester til Telecom- og energibransjen. Selskapet ble etablert i 2005 og har hatt en spennende vekst siden. I dag betjener vi kunder i Norge, Danmark og Sverige. Selskapet eies av grunnlegger og daglig leder sammen med Stykket Holding og Atea. I 2017 omsatte selskapet for 300 MNOK og vi er nå 20 ansatte som trives i moderne lokaler på Helsfyr.

eRate ekspanderer videre og forventer å nå en omsetning på 500 MNOK innen 2020, og vi ser etter flere dyktige og engasjerte mennesker.

IT-prosjektleder ansvarlig for ulike teknologiprosjekter

Vår tjenesteplattform baserer seg på standard software, spesialisert videreutvikling og integrasjoner mot eksterne leverandører/systemer. For å sette opp en ny kunde gjør vi ofte en komplett systemintegrasjon til kunders IT-plattform. Vi har eksisterende kunder som har behov for videreutvikling av løsninger og tjenester fra oss, og vi har kontinuerlig arbeidsoppgaver knyttet til systemutvikling av vår standard tjenesteplattform.

For å lykkes med videre vekst skal vi nå styrke vår prosjektorganisasjon og vi søker etter en IT-prosjektleder som vil være ansvarlig for varierte teknologiprosjekter.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

Du vil lede prosjekter knyttet til vår tjenesteplattform basert på behov og idéer fra vår egen organisasjon.

– Du vil lede prosjekter i forbindelse med nye kunder i og utenfor Norge
– Du vil lede varierte prosjekter med deltagere fra vår egen organisasjon, interne og eksterne utviklingsteam, partnere, pilot-brukere og andre interessenter for å skape gode løsninger for våre kunder.
– Du vil delta i arbeidet med å analysere behovet for produktendringer og utvikling, samt være ansvarlig for å omforme behov til kravspesifikasjoner og prioritere utviklingen opp mot andre aktiviteter.
– Du vil lede agile arbeidsprosesser i samarbeid med egne utviklere og eksterne samarbeidspartnere i og utenfor Norge.
– Du vil få ansvaret for å lede alle faser i prosjektets livssyklus, fra prosjektstart, innledende analyse og utarbeidelse av business case – gjennom detaljert teknisk spesifikasjon, utvikling, utrulling og overlevering til drift.

Utdannelse og erfaring

Vi søker deg som har erfaring med komplekse it-systemer og som har erfaring med prosjektledelse av system- / programvareutvikling. Høyskoleutdannelse innenfor IT er ønsket, samt erfaring med metodikk innenfor prosjektledelse. Du må beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Teknologi i en kommersiell setting

Vi ser etter en utadvendt person som kommuniserer godt både med forretnings- og teknologimiljøer. Liker du å jobbe med teknologi i en kommersiell setting, så er dette rollen for deg. Du får synlig rolle og du vil være en viktig bidragsyter til at eRate når sine mål knyttet til videre vekst. Du vil arbeide sammen med høyt kvalifiserte kollegaer, kunder og teknologipartnere. eRate har en uformell og entreprenør kultur.

Kontaktinformasjon til rådgiver

Synes du dette høres spennende ut, ta kontakt med vår rådgiver Stephan Juhl Nielsen, Partner i Kingbird Executive Search, tlf. (+47) 90 66 30 00.

Stillingsannonsen på LinkedIn »
Stillingsannonsen på Finn.no »
Stillingsannonsen hos KingBird »

css.php