nben
   
+47 815 73 723

eRate kvalifisert i Sellihca

Posted by | april 25, 2016 | Alle innlegg | No Comments

eRate-kvalifisert-SellichaBruker bedriften din Achilles og bransjenettverket Sellihca for å finne leverandører? Her finnes over 4400 kvalifiserte leverandører etter EUs regelverk, blant dem er eRate.

Nøyaktig informasjon lett tilgjengelig

Achilles samler inn, kontrollerer og vedlikeholder leverandørinformasjon på vegne av innkjøperne og tilgjengeliggjør den i bransjenettverket Sellihca. Nøyaktig informasjon lett tilgjengelig via en enkelt plattform støtter bedre beslutningstaking og effektiv drift, og reduserer tidsbruk og kostnader. Når du bruker Sellihca som kvalifiseringssystem, kan du velge leverandører fra ett og samme system i samsvar med EUs regelverk. Dette uten å måtte kunngjøre separate anbudsinnbydelser. Det kan spare deg flere dager i anskaffelsesprosessen.

4400 leverandører på samme sted

Sellihca er én enkelt kilde til kontrollert, nøyaktig og oppdatert leverandørinformasjon. Over 4400 leverandører har blitt kvalifisert og det tilbys et bredt utvalg av produkter og tjenester. Informasjonen er standardisert og presenteres på en konsekvent måte, slik at det er lett å gjøre søk, sammenligne og velge leverandører til alle slags innkjøp. Anbudsprosesser blir forenklet og nye forretningsmuligheter skapes for både innkjøpere og leverandører.

Hvordan finne velegnede leverandører?

Når leverandøren er kvalifisert, vil leverandørinformasjonen bli tilgjengelig for alle leverandører i Sellihca. De kan søke etter forskjellige kriterier, slik som produkt- og tjenestekoder, økonomisk informasjon og kvalitets- og HMS-standarder. På den måten identifiseres velegnede leverandører for alle slags innkjøp. Innkjøperen får en liste over leverandører eller entreprenører som oppfyller de angitte kriteriene, basert på detaljert leverandørinformasjon. Denne listen kan enten brukes som endelig anbudsliste eller som utgangspunkt for tilleggsspørsmål.

Achilles og Sellihca Norge »
eRate Sellihca sertifikat »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

css.php