For noen uker siden var eRate i Stuttgart og Berlin og møtte deler av den tyske energibransjen. Det er stor interesse for norsk sluttbrukerrettet teknologi innen energibransjen. Dette gjelder spesielt elbillading og tradisjonelt salg av strøm. Norge ansees for et svært utviklet marked og eRate sine erfaringer knyttet til både mobil og energi ble verdsatt. Det ble under konferansene planlagt konkrete oppfølginger i tiden fremover som er spennende for eRate.

Stor interesse for eRates konsepter

I Stuttgart var hele det europeiske miljøet rundt elbillading på plass under EVS30 (Electric Vehicle Symposium & Exhibition). EVS30 er Europas største elbilmesse og samler over 350 utstillere og mer enn 25 000 besøkende. eRate fikk presentere sine konsepter for et bredt sammensatt publikum og vi opplevde stor interesse. Vi høstet også mange spennende erfaringer fra et marked som vokser meget raskt i Tyskland, samt fra flere andre europeiske land.

eRate en innovasjonsbedrift

I Berlin deltok eRate på den årlige energikonferansen som arrangeres av den norske ambassaden i Tyskland og Innovasjon Norge. eRate var en av 2 innovasjonsbedrifter fra Norge. Konferansen ble holdt for 20 gang og nærmere 200 tilhører fra tysk energiindustri deltok. De satte pris på de innblikkene de fikk i hvordan norsk industri kan bidra til utviklingen i det tyske energimarkedet, herunder også elbillade-markedet.

eRate blogg: eRate på talerstolen for tysk elbilbransje »
eRate blogg: eRate engasjert i Elbil-ladning i Tyskland »

Electric Vehicle Symposium & Exhibition »

css.php