2017 har vært et innholdsrikt og godt år for eRate. Vi har ønsket nye kollegaer velkomne og fortsetter den positive veksten. Store prosjekter er ferdigstilt og nye er igangsatt. Vi har flere nye kunder som vi sammen skal skape forretning med i 2018.

eRate klare med gode energiløsninger i 2018

eRate vil levere flere gode løsninger for Energibransjen i 2018. Ytterligere forsinkelser av Elhub i 2017 medførte at eRate leverer sine første kunder på EDIEL meldingssystem. I 2018 vil flere energiselskaper bytte plattform til eRate, samtidig som vi står klare til å introdusere nye bransjeaktører til energibransjen.

Enda flere muligheter i 2018

I 2018 ferdigstilles AMS-utrullingen i Norge og mange energiselskaper har tatt gode posisjoner i markedet for å utnytte den økende informasjonsmengden. eRate vil bidra til at energiselskaper skal styrke sin dialog med kundene, tilby flere tjenester og samtidig ha full oversikt over både kundeforhold og inntjening. Vi gleder oss til 2018 og enda flere muligheter innen energi.

Store endringer for telekombransjen

Tilpasningene av eRate Faktura- og Kundesystem gjøres kontinuerlig for å møte endringene i markedet. Innen telekom vil vi få oppleve 5G under vinter-OL i PyeongChang og eSIM kommer på markedet i Norge. GDPR blir lovpålagt i mai og stadig flere vil ta i bruk kunstig intelligens, dyp læring og ulike bots.

Innovasjonstakten øker!

Bransjen stiller høye krav til lønnsomhet gjennom muligheten til å ha små effektive organisasjoner, samtidig som innovasjonstakten er stor. eRate jobber kontinuerlig med å møte bransjen på disse områdene og vil i 2018 introdusere kunstig intelligens for å kunne optimalisere kundeservicedelen ytterligere. Vi kommer også med egen APP som gir mobilbrukeren det grensesnittet som er optimalt for å få en enda bedre kundeopplevelse.

I løpet av våren lanserer vi eSIM som i første omgang omfatter M2M/IOT SIM-kort. Deretter blir det fortløpende utvikling av eSIM-løsninger frem mot lansering av 5G. Lovpålagte tilpasninger må også håndteres og først ut er håndtering av GDPR i mai.

Nye muligheter i bedriftsmarkedet

eRate lanserte i 2017 ny sentralbordløsning i skyen. I 2018 blir løsningen integrert mot Telenors mobilnett og gir nye attraktive tjenester som kan tilbys bedriftsmarkedet.

Vi takker for året som har gått og ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere et fremgangsrikt og godt 2018!

css.php