nben
   
+47 815 73 723

eRate søker Prosjektleder

  • 3
  • 19. januar 2015

eRate_lag_2015eRate tilrettelegger for aktører innen telekommunikasjon, kraft og finans. Vi videreselger trafikk og leverer implementering og daglig drift av kundeadministrasjon, innkjøp og faktureringssystemer. Løsningene gir lav investeringskostnad, rask lønnsomhet og stordriftsfordeler for våre kunder.

Gaselle 5 år på rad

eRate ble stiftet i 2005 og har solid vekst og lønnsomhet, og ivaretar bevisst sin arv som en ung gründerbedrift. Selskapet er på Gasellelisten for femte året på rad. I mai 2014 kjøpte investor Terje Stykket 75 prosent av aksjene i eRate, og selskapet har fått en ny boost på veien mot videre suksess både i Norge, Norden og internasjonalt. Målsetningen er å omsette for 250 millioner kroner i løpet av 2019.

Godt arbeidsmiljø

Arbeidsmiljøet vårt preges av et høyt tempo, flat struktur, mye initiativ med konstant fokus på utvikling og å finne nye og effektive løsninger. eRate er et selskap med høye ambisjoner, og vi fokuserer på å være en intelligent partner og rådgiver for våre kunder. Vi er i dag 17 ansatte som bidrar til et godt og inkluderende arbeidsmiljø der alle til en hver tid ønsker å prestere best mulig. Vi holder til i lyse moderne lokaler på Helsfyr Atrium i Oslo.

Stillingen som Prosjektleder

Som Prosjektleder i eRate vil du være ansvarlig for igangsetting av nye og videreføring av eksisterende prosjekter. Våre kunder har et sterkt ønske om å være raskt ute i markedet for å levere attraktive produkter og tjenester, og gjennom ledelse av ulike prosjekter skal du bidra til at våre kunder og leveranser blir ivaretatt på best tenkelige måte.

Det er et krav at du har grunnleggende god teknisk- og kommersiell forståelse. Det forventes at du er selvgående, initiativrik, proaktiv og takler et høyt tempo med raske endringer. Du vil få en arbeidshverdag med mye ansvar og høy grad av selvstendighet hvor initiativ, nye ideer og alternative løsninger verdsettes. I rollen som Prosjektleder vil du også være ansvarlig for å lede et team av utviklere, og drive prosjektledelse gjennom hele verdikjeden fra idefase til overlevering.

Prosjektene vil variere fra implementering av nye kunder, forbedring av leveranser til eksisterende kunder i tillegg til interne endringsprosjekter.

Arbeidsoppgaver

Ansvar for å levere prosjekter i henhold til gitte rammer for tid, budsjett og kvalitet
Lede små prosjektbaserte team som leverer forretningskritiske løsninger til kundene
Lede og igangsette nye prosjekter
Lede og videreføre eksisterende prosjekter
Planlegge og koordinere ressurser på de ulike prosjektene
Samarbeide tett med kunder og sørge for god kommunikasjon og solide leveranser

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning innen IT
Formell prosjektlederkompetanse (f.eks. Prince 2 Practioner, PMP, eller lignende).
3-5 års erfaring med prosjektledelse innen IT/Telecom
Erfaring med ledelse av utviklingsprosjekter
Du kommuniserer godt med tekniske ressurser så vel som forretningssiden
Gode kommunikasjonsevner på engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Du er resultatorientert og har fokus på leveranser
Du er løsningsorientert og evner å håndtere flere prosjekter samtidig
Du er selvgående og initiativrik
Du har gode samarbeidsevner med energi og evne til å
motivere og inspirere

eRate tilbyr

Gode utviklingsmuligheter – faglig og personlig
En rolle med mye ansvar og beslutningsmyndighet
Et meget bra og inkluderende arbeidsmiljø med fokus på trivsel og prestasjoner

Spørsmål til stillingen

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Jonas Rambæk på tlf. 93 24 21 33 eller HR-Rådgiver Maren-Sophie Brevig på tlf. 92 22 84 23. For å komme i betraktning til stillingen må du klikke her »

Søknader behandles fortløpende.

css.php