Faktura- og kundesystemet til eRate er enkelt å drifte og er bygget på en åpen og moderne plattform som en skytjeneste. Det er et fullverdig system for fakturering og et godt sanntidsverktøy for håndtering av kunderelasjoner og kundeservice. Skytjenesten gir reduserte driftskostnader, maksimal oppetid, høy sikkerhet og er skalerbar i forhold til bruk.

Spar penger med skytjeneste

Kunder av eRate slipper å ha systemet installert lokalt. Dette reduserer oppstartsinnvesteringene kraftig når det ikke er behov for dyr maskinvare og ekstra lisenskostnader. Skytjenesten gir reduserte driftskostnader og er skalerbar i forhold til bruk.

Høy sikkerhet

Faktura- og kundesystem er viktig å ha tilgjengelig hele tiden. eRate vet dette og er glade for å kunne levere systemet som en skytjeneste. Systemet har derfor en maksimal oppetid og er tilgjengelig der kunden ønsker det – hele tiden. Det er enkelt å lage differensierte tilganger med aktivtetslogger samtidig som du er sikret tilgang på siste versjon av softwaren. Redundant lagring på to forskjellige geografiske adresser i Norge sikrer dataene på en måte som tilfredsstiller de strengeste krav til datalagring.

eRate enabling opportunities »

css.php