eRate fortsetter veksten og søker etter DevOps-konsulent. Vi ser etter deg som ønsker å opparbeide en breddekompetanse og et godt fundament for videre karriereutvikling. Du har en sterk motivasjon for å bidra i alle faser, fra utvikling og test til produksjon. Vi ser spesielt etter deg som er analytisk og systematisk, og har en brennende interesse i å bruke helhetsforståelse og analyse til å optimalisere arbeidet med kundeopplevelsen.

eRate Faktura- og Kundesystem

Vi leverer løsninger og systemer for fakturering og kundehåndtering. Vi har spisskompetanse innen billing og teknisk prosjektstyring, og leverer komplette løsninger til aktører i flere forskjellige bransjer, hvor fokus er effektivisering og forenkling av kompliserte prosesser. eRate Faktura- og Kundesystem samler alle dine data i ett og samme system; kundeinformasjon, forbruk og faktura-arkiv.

eRate tilrettelegger for mobile tjenester

eRate MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) muliggjør og tilrettelegger for etablering av nye merkenavn i telekombransjen. Vi gir de som ønsker å etablere seg stordriftsfordeler med tilgang til våre nettverksavtaler for mobil, fasttelefoni, mobilt bredbånd, IP-telefoni, M2M-kommunikasjon og bredbånd.

Stordriftsfordeler og hyggelige kostnadsmodeller

eRate tilbyr variable kostnader i tråd med kundens vekst og kompleksitet. Vårt fortrinn ligger i å kombinere dette med leveranse av konkurransedyktige løsninger.

Stillingsutlysning DevOps-konsulent »

css.php