nben
   
+47 815 73 723

eRate søker IT-prosjektleder

  • 4
  • 28. november 2016

eRate fortsetter veksten og søker etter IT-prosjektleder som vil være ansvarlig for varierte teknologiprosjekter. Dette kan være prosjektledelse av en komplett systemintegrasjon til en helt ny kundes IT-plattform, videreutvikling av løsninger for eksisterende kunder, samt interne systemutviklingsprosjekter knyttet til eRates produkter og tjenester.

eRate Faktura- og Kundesystem

Vi leverer løsninger og systemer for fakturering og kundehåndtering. Vi har spisskompetanse innen billing og teknisk prosjektstyring, og leverer komplette løsninger til aktører i flere forskjellige bransjer, hvor fokus er effektivisering og forenkling av kompliserte prosesser. eRate Faktura- og Kundesystem samler alle dine data i ett og samme system; kundeinformasjon, forbruk og faktura-arkiv.

eRate tilrettelegger for mobile tjenester

eRate MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) muliggjør og tilrettelegger for etablering av nye merkenavn i telekombransjen. Vi gir de som ønsker å etablere seg stordriftsfordeler med tilgang til våre nettverksavtaler for mobil, fasttelefoni, mobilt bredbånd, IP-telefoni, M2M-kommunikasjon og bredbånd.

Godt arbeidsmiljø

eRate er et privateid selskap lokalisert på Helsfyr i Oslo. Siden oppstarten i 2005 har selskapet hatt positiv og lønnsom vekst, og har vært på Gasellelisten for Oslo 5 år på rad (2010-2014).
Arbeidsmiljøet vårt preges av et høyt tempo, flat struktur, mye initiativ med konstant fokus på utvikling og å finne nye og effektive løsninger. eRate er et selskap med høye ambisjoner, og vi fokuserer på å være en intelligent partner og rådgiver for våre kunder. Vi er i dag 20 ansatte som bidrar til et godt og inkluderende arbeidsmiljø der alle til enhver tid ønsker å prestere best mulig. Vi holder til i lyse moderne lokaler på Helsfyr Atrium i Oslo.

Stillingsutlysning IT Prosjektleder »

css.php