I mai var eRate og snakket på det tysk-norske handelskammeret om roaming for elbil-ladning. eRate har bred erfaring med datainnsamling og fakturering for mobiloperatører, og leverer systemer for kompleks data- og fakturahåndtering. Vidar Myrer, kommersiell sjef for Energi i eRate, er denne uken og snakker på et tysk-norsk seminar i Stuttgart; «Innovation in the transport sector: Solutions from a leading European e-mobility market «. Han skal også besøke Berlin og foreholde hos det tysk-norske energiforumet: «What is impacting tomorrow’s Energy Sector?».

Salgseksplosjon av elektriske biler i Tyskland

Tyskland har begynt å fokusere på elbiler og hvordan de kan tilrettelegge for en voksende elektrisk tysk bilpark. Elbilsalget i Tyskland økte i juli med 137 prosent mer enn i juli i fjor og nærmer seg 2 prosent markedsandel. Den internasjonale motorutstillingen IAA i Frankfurt i forrige måned viste mange nye elektriske biler – som snart kommer på markedet.

Kompleks billing management kan innovere

På sitt besøk i Tyskland vil Myrer snakke om datainnsamling og faktureringsløsninger, og forklare likhetene mellom mobilindustrien og elbilbransjen. Det er flere betalingsløsninger og -strukturer i mobilbransjen som elbilbransjen kan overføre til elbilbransjen. Myrer vil også fortelle hvordan komplekse faktureringssystemer kan gi økt verdi gjennom automatisering og forenkling av komplekse prosesser innen datainnsamling, fakturering og kundeservice.

eRate engasjert i Elbil-ladning i Tyskland »

EVS30: Electric Vehicle Symposium & Exhibition »
Tysk-norsk seminar Innovation in the transport sector: Solutions from a leading European e-mobility market »

Clean Technica: Electric Cars Up 137% In Germany, Approaching 2% Market Share »
Elbilforeningen: Tyskland: Elektrisk for veldig mye av penga »

css.php