Lyst til å slippe innsamling av data til fakturagrunnlag, sikring av datalagring, produksjon av fakturafiler, revisjon og distribusjon av faktura til sluttkunden? eRate håndterer alle prosesser knyttet til fakturering i tillegg til drift og support av vårt faktura- og kundesystem. Vi utfører også purring og reskontrohåndtering etter forhåndsavtalte rutiner og intervaller.

Outsource datainnsamling og faktureringsprosessen

Kjernevirksomheten i en bedrift er sjeldent selve faktureringen. I noen bransjer er faktureringen mer omfattende og utfordrende. Det er for disse bransjene eRate kan utgjøre en stor forskjell. Vi har lang erfaring fra mobilbransjen og hjelper i dag stadig flere bedrifter fra andre bransjer hvor faktureringen øker i kompleksitet. eRate gjør hele jobben fra datafangst til fakturering slik at kundene våre kan holde fokus på kjernevirksomheten sin.

eRate håndterer all løpende drift og support

Kundene våre trenger ikke tenke på utvidet IT-kompetanse og dyr maskinvare. Vi setter opp systemet for kunden og håndterer videre all løpende drift og support på systemene vi leverer. eRate holder overvåkning 24/7 på alle prosesser, integrasjoner, servere, web-løsninger og databaser.

eRate Skytjeneste

eRates Faktura- og Kundesystem ligger i skyen, derfor slipper våre kunder å ha systemet installert lokalt. Dette reduserer investeringskostnadene kraftig da det ikke er behov for dyre servere, maskinvare, ekstra lisenskostnader og utvidet IT-kompetanse. Driftskostnadene er forutsigbare og en slipper å binde kapital i løpende investeringer i ny teknologi.

eRate Faktura- og Kundesystem er alltid tilgjengelig

Skytjenesten gir systemet en maksimal oppetid og er tilgjengelig der kunden ønsker det – hele tiden. Det er enkelt å lage differensierte tilganger med aktivitetslogger samtidig som du er sikret tilgang på siste versjon av softwaren.

Ta kontakt for en uformell prat

Vidar Myrer, Kommersiell Sjef Energi, Telefon: 408 00 090, Vidar@eRate.no
Erik Trondsen, Kommersiell Sjef Telekom, Telefon: 408 00 900, Erik.Trondsen@eRate.no

eRate Faktura- og Kundesystem »

css.php