I løpet av sommeren har både Tale over WiFi og Visual Voice Mail (VVM) blitt tilgjengelig. Google har signert avtale om fremtidig leveranser av fornybar norsk strøm og NVE har sendt ut høringsbrev om sluttkundens dataeierskap knyttet til HAN-grensesnittet på AMS. Nå er snart skoleferien over og vi i eRate minner om viktigheten av den faste utsendelsen til dine kunder – fakturaen.

Tale over WiFi tilgjengelig »

Tale over LTE (VoLTE) ble tilgjengelig for eRates kunder tidligere i år. I slutten av juni ble også tjenesten Tale over WiFi (VoWiFi) klar. WiFi-tale fungerer på samme måte som VoLTE, men teknologien fungerer på det trådløse nettverket i stedet for på mobilnettet. VoWiFi er derfor perfekt for dårlig innendørsdekning.

Visual Voice Mail – VVM »

En tjeneste som visuelt fremstiller MobilSvar er lansert i løpet av sommeren. Kunden ser tjenesten som en innboks på smarttelefonen. Applikasjonen sorterer, pauser, spoler, videresender lydfiler og gir en rask og effektiv oversikt over meldingene som ligger på MobilSvar.

Google vil ha norsk fornybar strøm »

I sommer har Google inngått avtale om å kjøpe all energi som genereres fra en vindkraftpark som skal etableres på Tellenes, sør for Stavanger. Vindkraftverket vil bli det største i Norge og har en forventet kapasitet på 160 MegaWatt.

Strømforbruk i sanntid til kunden »

NVE har satt som krav at AMS skal være utstyrt med et standardisert og åpent grensesnitt hvor strømdata skal kunne hentes ut om kunden ønsker det. Grensesnittet heter HAN – Home Area Network. NVE har i sommer sendt ut høringsbrev om sluttkundens eierskap til egne data hentet via HAN-grensesnittet. Fristen for kommentarer gikk ut 9. august.

Fakturaen – den faste utsendelsen til dine kunder »

Grip mulighetene som ligger i den regelmessige fakturaen. En fast kanal for god kommunikasjon vil øke kundetilfredsheten og gi en mer trofast kundemasse. eRate samler alt i en og samme oversiktlige faktura. Kundene våre bestemmer design, innhold og fakturaformat.

css.php