Faktura og Kundesystem

eRate Faktura og Kundesystem

Fra innlesning av data til tekst på faktura
eRate Faktura- og Kundesystem er et fullverdig system for fakturering og et godt sanntidsverktøy for håndtering av kunderelasjoner og kundeservice. Systemet forenkler prosessen med prissetting og sammenstilling til fakturaunderlag. Det har verktøy for å minimere alle feilkilder i billingprosessen (fakturaprosessen), fra innlesning av data til tekst på faktura. Kjernefunksjonene som månedlig kostnadskontroll og forbruksgrenser gjør det også sikrere og enklere for mottaker av faktura.

Tilpasset grensesnitt for kundehåndtering
eRate tilrettelegger for å kunne kombinere flere produkter og prisløsninger i samme system. I vårt enkle grensesnitt står kunden i fokus. All kundekommunikasjon (SMS, e-post, faktura) lagres på kundekortet, og det er lett å gi individuell kundebehandling. eRate vet også hva “Min Side” og MobilApper betyr for gode kundeopplevelser og reduserte interne kostnader.

Modulbasert fleksibilitet
eRates modulbaserte system tilpasses dine behov og gir optimale løsninger for sluttkundene. Vi er vant med komplekse og omfattende faktureringsprosesser hvor fakturagrunnlaget (all data som ligger i bunn) kommer fra flere ulike kilder. Disse kildene omtales som 3. parter og integreres enkelt inn i vårt system; kredittsjekk, regnskapssystem, bank og inkasso.

css.php