eRate Skytjeneste

eRate Skytjeneste
Faktura- og Kundesystemet fra eRate er bygget på en åpen og moderne plattform som en skytjeneste. Det er et fullverdig system for fakturering og et godt sanntidsverktøy for håndtering av kunderelasjoner og kundeservice. Skytjenesten gir deg tilgang til systemet der du befinner deg, og er skalerbart med tanke på antall tilganger og tilgjengelighet. Skytjenesten gir maksimal oppetid og høy sikkerhet, og eRate sørger for den daglige driften.

Spar penger med skytjeneste
Kunder av eRate slipper å ha systemet installert lokalt, fordi den ligger i skyen. Dette reduserer investeringskostnadene kraftig da det ikke er behov for dyre servere, maskinvare, ekstra lisenskostnader og utvidet IT-kompetanse. Driftskostnadene er forutsigbare og en slipper å binde kapital i løpende investeringer i ny teknologi.

eRate håndterer all drift 24/7
eRate håndterer all løpende drift og support på systemene eRate leverer. Skytjenesten er alltid tilgjengelig og eRate holder derfor overvåkning 24/7 på alle prosesser, integrasjoner, servere, web-løsninger, databaser og nettverk. Det betyr at din bedrift kan holde fokus på bedriftens kjernevirksomhet.

Fleksibel tilgjengelighet og høy sikkerhet
Faktura- og kundesystem er viktig å ha tilgjengelig hele tiden. Skytjenesten gir systemet en maksimal oppetid og er tilgjengelig der kunden ønsker det – hele tiden. Det er enkelt å lage differensierte tilganger med aktivitetslogger samtidig som du er sikret tilgang på siste versjon av softwaren. Redundant lagring på to forskjellige geografiske adresser i Norge sikrer dataene på en måte som tilfredsstiller de strengeste krav til datalagring.

css.php