Den tyske energigiganten E.ON har lansert en tjeneste til norske elbil-eiere som gir en fast ladepris per måned. Kundene kan lade ubegrenset hjemme og i E.ON sitt nettverk av ladestasjoner til en fast månedspris. Fastprisavtaler er ikke noe nytt for hverken mobil- eller energibransjen, men interessant å se at det nå blir tilbudt elbilister.

Gode resultater i det danske elbilmarkedet

«E.ON har bestemt seg for å gjøre en europeisk storsatsing på opplading av elbiler, etter å ha drevet et betydelig dansk ladenettverk i fire år med gode resultater. Vi ser med stor interesse på det norske markedet», sierTore Harritshøj, administrerende direktør i E.ON Danmark til E24.

Fast pris i måneden

«Vi har som mål at det skal være lett å være elbilist. Ambisjonen er å forsyne norske elbiler med strøm gjennom sikre og intelligente hjemmeladeløsninger, og gjøre hverdagen enda enklere for elbilister, som vil kunne betale en fast, lav pris i måneden», sier Harritshøj.

Månedspris etter type bil

«Hybrider (opptil 12 kWt batteri) betaler 299 kroner, mindre elbiler (batteri opptil 44 kWt) betaler 549 kroner, mens større elbiler (batteri over 44 kWt) betaler 799 kroner i måneden for tjenesten. Det betyr at et abonnement med Nissan Leaf koster 549 kroner per måned, mens du må ut med 799 kroner i måneden for å lade en Tesla», skriver TU.no.

E.ON sin hjemmeside »
TU: Lanserer elbilhjemmelading til fastpris »
e24: Tysk gigant vil lade norske elbiler »

css.php