Teknologien utvikles raskt, samfunnets lover og regler endres i samme takt, innovatører har globale strategier i flere bransjer og kunden ønsker tidseffektive løsninger som har en personlig betjeningsløsning. Det er viktig å holde seg oppdatert for å kunne følge med i dagens konkurransesituasjon.

eRate følger nyhetsbildet

eRate jobber tett med telekom- og energibransjen og følger med i nyhetsbildet. Vi skriver om de viktigste sakene på bloggen vår. Våre følgere holder seg oppdatert med å følge eRate via Facebook og LinkedIn. I tillegg tilbyr vi eRate Nyhetsmail som oppsummerer nyhetene fra de siste ukene. Meld deg på eRate Nyhetsmail »

Gratis abonnement

Det er gratis å få tilsendt eRate Nyhetsmail som sendes ut ca. annenhver uke. Du velger selv hva du ønsker nyheter om; energi-, mobilbransjen eller begge deler. Ønsker du å avslutte abonnementet på eRate Nyhetsmail melder du deg enkelt av nederst i nyhetsmailen.

Husk å godkjenne påmeldingen i tilsendt mail

Melder du deg på eRates Nyhetsmail sender vi deg en mail for godkjenning av påmeldingen. Du blir ikke registrert på mottakerlisten vår før du har godkjent registreringen via linken. Dette gjør vi for din egen sikkerhet.

Meld deg på eRate Nyhetsmail »

Eksempler på eRate Nyhetsmail

eRate Nyhetsmail energi uke 33»
eRate Nyhetsmail mobil uke 26 »

Følg eRate i sosiale medier

Følg eRate på LinkedIn »
Følg eRate på Facebook »

css.php