Undertittelen på årets TU Smart Grid Summit (28. april) er «Fra strøm- og nettleverandør til tjenesteleverandør». Det med andre ord flere enn eRate som ser at kraftleverandørene bør gjøre seg uunnværlige for sluttkunden for å være med i den videre konkurransen. Jo flere tjenester sluttbruker får tilbudt hos leverandøren sin, dess større blir terskelen for leverandørbytte.

eRate tett på Energibransjen

Det er viktig og følge godt med når bransjen er i endring. eRate følger med på alt som skjer i energibransjen for å hele tiden kunne være i forkant av utviklingen. Det er viktig å kunne utnytte alle muligheter til det beste. Vi har over ti års erfaring fra telekombransjen som har lagt bak seg en liknende reise som energibransjen nå står ovenfor. eRate har opparbeidet mye erfaring som vi ønsker å dele med kraftleverandørene for å gi dem et best mulig konkurransefortrinn.

Energiplattformen utviklet for salg av flere tjenester

eRate faktura- og kundessystem er allerede tilpasset de strenge kravene mobilaktører har satt for å få best konkurransevilkår. Nå har vi tilpasset samme plattform for markedsselskapene. eRate Energiplattform håndterer flere produkter, tjenester, brands og selskap. Ønsker en markedsaktør å selge flere tjenester i tillegg til strøm har vi energiplattformen de trenger for å håndtere dette.

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat

Vidar Myrer 408 00 090 eller Vidar@eRate.no

Energiaktører må posisjonere seg mot konkurransen »
Erfaring og tilpasset system gir konkurransefortrinn »
Kraftselskapene kan bytte ut det gamle KIS-systemet »
Lovpålagt funksjonelt skille eller konkurransetilpasning? »

css.php