eRate tilbyr et fleksibelt og moderne system hvor det er enkelt og raskt å gjøre tilpasninger for å agere på endringer i markedet. Å selge strøm med eRate som partner gjør en stor forskjell for kundene. Vi tilrettelegger for flere muligheter enn hva vi har sett strømbransjen har tilbudt sine sluttkunder så langt.

Velg en moderne leverandør og få nye produkter raskt ut til kundene
eRate følger med i tiden og har tilpasset vårt fleksible og moderne billing- og ratingsystem til Elhub. Våre kunder har mulighet til å reagere raskt på endringer og krav fra sluttkundene. Dette fordi vårt system enkelt tilrettelegger for salg av tilpassede strømprodukter med ulike prisstrategier og prismodeller. Kundene våre tilbyr større variasjon av strømprodukter med en rask «go to market» modell og er derfor mer relevant for sluttkundene.

Spennende strømprodukter med eRate
eRate gjør det enkelt å sette opp egne produktpakker på tvers av produkter og tjenester, eller unike tilbud med en tredjeparts tjenester i én og samme pakke. Dette kan eksempelvis være å selge et strømabonnement med smarthusprodukter, solcelleanlegg, elbilladere etc. Sluttkunden mottar alt samlet i én faktura, til tross for flere leverandører bak samme pakketering.

Det er veldig enkelt å selge strøm med eRate
Våre skybaserte tjenester frigjør tid og reduserer kostnader for våre kunder. eRate er en moderne leverandør som ikke krever at hardware må stå hos kunden. Kunden slipper derfor vedlikehold av dette fra leverandør. I stedet er alle data tilgjengelig i skyen, og man kan jobbe fra der hvor man ønsker. Dette sparer kundene våre for både plass og tid. Vi tar hånd om meldingsutvekslinger med Elhub, øvrig datainnhenting, fakturautsending og alt det andre. Det eneste våre kunder trenger å tenke på er salg og markedsføring av sine tjenester og produkter.

Klar for å skape nye verdier?
Høres dette interessant ut, la oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Vidar Myrer, Kommersiell sjef Energi, mobil: 408 00 090, Vidar(at)erate.no
Henning Thoresen, Kommersiell sjef, mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php