Pakkeløsninger blir stadig vanligere. Tjenester vi bruker hver dag er ekstra viktig for sluttkunden. Når flere hverdagslige tjenester blir sydd sammen i ulike pakker får sluttkunden færre leverandører å forholde seg til og leverandøren får utnyttet kundemassen sin på best mulig måte.

Hverdagstjenestene i alt-i-ett-tilbud

eRate har tidligere skrevet om teleselskapene i Tyskland som allerede i 2013 startet samarbeid med strømselskap for å selge hverandres tjenester. Nå har Deutsche Telekom lansert sitt Magenta Eins abonnement. Her får sluttkunden en pakke bestående av fast- og mobiltelefoni, TV, streamingtjenester og smarthjemløsninger.

Flere produkter og tjenester på én faktura

eRate hjelper aktører som ønsker å posisjonere seg med flere produkter og tjenester. Kombineres for eksempel mobile tjenester, strøm- og smarthusprodukter blir man en leverandør for en stor andel av kundens hverdag. eRate samler data fra ulike systemer og håndterer sammenfakturering på en ryddig og oversiktlig måte. Vi har lang erfaring med å samle ulike tjenester på en og samme faktura, samt gi god oversikt over kundedataene i vårt enkle CRM-system.

Kommer superpakkene til mobilnorge? »
Energiaktører må posisjonere seg mot konkurransen »
Inside Telecom: Smarte hjem vil snu hele bransjen på hodet »

css.php