nben
   
+47 815 73 723

Inkassokrav på mobil

 • 4
 • 30. desember 2015

eRate_Inkasso MobilInkassobransjen har vært preget av svært gamle lover og regler som har gjort den teknologiske utviklingen begrenset. En gammel lov som fortsatt henger ved er at inkassovarsel må sendes skriftlig på papir. Nå er det utviklet en supplerende løsning hvor privatpersoner som har mottatt inkassokrav tilbys en mobil betalingsløsning.

Mobil betalingsløsning

De gamle tradisjonelle løsningene trenger ett løft med ny og tilrettelagt teknologi. BAHS Kapital har sammen med LinkMobility utviklet en fullverdig betalingsløsning på mobilen som er integrert mot BAHS Kapital sine systemer. Skyldner tilbys mobil betalingsløsning som kan fullføres med bankkort og få tastetrykk på mobilen. En SMS blir sendt til skyldner med en link som rutes direkte til betalingssystemet. Kravet betales og skyldner mottar kvittering på SMS kort tid etter at betalingen er fullført.

Øker løsningsgraden på kravene

«Løsningen erstatter på ingen måte de tradisjonelle lovpålagte kravene for inndrivelse av ubetalte krav, men vil være ett ekstra supplement og med stor sannsynlighet være med på å øke løsningsgraden på kravene til våre kunder», forteller Tove Giske i BAHS Kapital.

BAHS Kapital – Først ute med mobilbetaling på inkassostadiet »

2 Comments

 • Hokas sier:

  Hei, Astrid!

  Takk for interessant artikkel om løsningen til LinkMobility og BAHS – dette er mobile-first. Løsningen deres så veldig bra ut.
  Vi i Hokas jobber også med å finne ut nye muligheter for å forbedre prosessen.

  Lykke til videre.

  • Astrid H. Schaathun sier:

   Tusen takk, hyggelig du fant artikkelen vår interessant.
   Om du ønsker å få tilsendt artiklene vi legger ut på bloggen kan du melde deg på vår nyhetsmail. Der oppsummerer vi de siste artiklene som er publisert og relatert til hhv. mobil-, energi- og eRates verdikjede.
   Ønsker Hokas lykke til videre med deres innfordringsløsninger.

   Mvh eRate

css.php