«Hvordan bli en utfordrer i den elektriske fremtiden?» er det viktige spørsmålet som stilles på Markedskonferansen tirsdag og onsdag denne uken. Arrangøren Energi Norge har allerede gitt et svar; «Innovasjon og kundefokus må gå hånd i hånd hvis strømleverandørene skal møte utfordringene fremover.» eRate er utstiller også i år på Markedskonferansen og vi ser frem til spennende dager på Fornebu.

Innovasjon øker kundelojaliteten

eRate mener at fremtidens konkurransedyktige kundesystem må ha en lavere kostnad i tillegg til innovative løsninger. Nye muligheter og funksjoner som gjør sluttkundens hverdag bedre er viktig i den økende konkurransen på strømmarkedet. Samspillet mellom systemleverandør og markedsselskapet er vesentlig for å raskt kunne tilpasse seg endrede krav i markedet. eRate er en leverandør med innovasjonskraft og lang endringserfaring fra mobilbransjen. Vårt faktura- og kundesystemet vil kunne øke kundelojaliteten for markedsselskap.

Besøk eRate på stand 10

Kom innom oss på stand 10 for å høre om eRates siste innovative løsninger og hvordan vi kan hjelpe ditt markedsselskap til økt kundelojalitet.
Markedskonferansen 2016 »

css.php