eRate Faktura- og Kundesystem er bygget på en åpen og moderne plattform som en skytjeneste. Dette for blant annet å gjøre systemet lett tilgjengelig, skalerbart ved økte datamengder, maksimal oppetid og høy sikkerhet. Alle fordelene med skybaserte løsninger øker etterspørselen. I 2021 vil 95 prosent av all datasentertrafikk foregå i skyen forteller Cisco i sin nye «Cisco Global Cloud Index».

Strømming og IoT-løsninger

Trenden med strømming av video og IoT-løsninger øker datamengden og vil øke behovet for skalerbare løsninger i skyen. «Det er helt tydeligt, at den fortsatte vækst inden for datacentertrafik vil fortsætte i de kommende år. Vores forudsigelse understreger, at der vil være efterspørgsel på mere innovation ift. at håndtere de store datamængder – både i de private og offentlige skyer men også i cloud-hybrider», siger Henrik Stær, teknisk direktør hos Cisco i Danmark.

88 prosent vekst

I rapporten forutser Cisco at global skybasert trafikk vil nå 19,5 Zettabite, (ZB er en informasjonsstørrelse lik en trilliard byte) i 2021. Til sammenlikning var det 6 ZB i skybaserte løsninger i 2016. Veksten til 2021 utgjør en økning på 88 prosent siden 2016.

Penger å spare med skytjenester

Kunder av eRate slipper å ha systemet installert lokalt, fordi den ligger i skyen. Dette reduserer investeringskostnadene kraftig da det ikke er behov for dyre servere, maskinvare, ekstra lisenskostnader og utvidet IT-kompetanse. Driftskostnadene er forutsigbare og en slipper å binde kapital i løpende investeringer i ny teknologi.

Fokus på bedriftens kjernevirksomhet

eRate håndterer all løpende drift og support på systemene eRate leverer. Skytjenesten er alltid tilgjengelig og eRate holder derfor overvåkning 24/7 på alle prosesser, integrasjoner, servere, web-løsninger, databaser og nettverk. Det betyr at din bedrift kan holde fokus på bedriftens kjernevirksomhet.

White paper: Cisco Global Cloud Index »
ITreload.dk: Skyen vil udgøre 95 pct. af al datacenter-trafik i 2021 »

css.php