Mobiloperatør

eRate MobiloperatøreRate er en business enabler som har plattformer og trafikkavtaler for å etablere mobiloperatører. Vi håndterer majoriteten av mobiloperatørene i det norske markedet. eRate leverer hele verdikjeden, eller kun deler av den. Våre plattformer imøtekommer fremtidens kundekrav, og gir eRates kunder tilgang til Telenors mobilnett. eRate leverer løsninger til «startups» og etablerte mobiloperatører. Vi leverer løsningene som en tjeneste, samtidig som vi forenkler og kostnadsoptimaliserer verdikjeden. eRate gjør det enkelt å ta nye tjenester ut i markedet.

Mobiloperatør på 1-2-3

Ønsker du å starte som mobiloperatør, kan eRate raskt levere operatørtjenester. Fra bestilling til ferdig mobiloperatør i markedet bruker vi kun 3-6 måneder. Er du allerede mobiloperatør, men trenger mer fleksibilitet for å komme raskere ut i markedet med mobiltjenester eller unike bundlinger, kan eRate raskt hjelpe deg med å levere dette.

Sammen er vi best

Vi velger å se på våre kunder som partnere. Lykkes ikke våre kunder, lykkes ikke vi. Det er viktig for oss at vi sammen skaper konkurransekraft, og gjør det som skal til for at våre partnere er relevante for sine kunder. eRate gjør hva vi kan for å styrke våre partnere, enten de ønsker hjelp med hele mobiloperatøroppsettet, eller kun deler av egen verdikjede. Flere kjente mobiloperatører er allerede partnere av eRate.

Fremtidens mobiloperatør må være innovativ

eRate er fremtidsrettet og kan allerede i dag sette sammen produkter og tjenester på en innovativ måte som kan være vanskelig hos en tradisjonell operatør fordi systemene er gamle og har mindre fleksibilitet. Vi har fokus på å skape nye tjenester som er relevante for sluttkundene, og legger forholdene til rette for at våre partnere, eller andre aktører, kan være med å utvikle nye tjenester for mobilnettet.

Det er enkelt å starte som mobiloperatør med eRate

eRate leverer en ferdig plattform med alle tjenester som driftes i «skyen» for våre kunder. Det eneste våre kunder må gjøre er å sørge for kundeservice, salg og markedsføring. eRate leverer alt du trenger for å tilfredsstille morgendagens mobilkunder. Vi tilbyr kunde-SignUp, Min side, apper og administrasjonsportaler. Vår avanserte billingmotor gir mulighet til å bundle produkter og tjenester på en enkel måte, som gir stordriftsfordeler og skaleringsmuligheter.

Bundlinger gir lojale kunder

eRate har en hypotese om at salg av mobiltjenester sammen med egen kjernevirksomhet øker lojaliteten i kundemassen. Konkurransen blir stadig tøffere, og det gir fordeler å ha flere ben å stå på. Mange av eRates partnere er mobiloperatør og selger mobilabonnement ved siden av egen kjernevirksomhet.

Interessert i å høre mer om eRate og våre mobiltjenester?

eRate har muliggjort operatørdrømmen for mer enn 50% av aktørene i det norske markedet.
Ta kontakt med oss for et uformelt møte, så ser vi på hvordan vi kan skape verdier sammen.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php