Bedriftsnett

For våre partnere som jobber mot bedriftsmarkedet tilbyr eRate en konkurransedyktig bedriftsnettløsning. Løsningen baserer seg på Mitel, som er en annerkjent leverandør av sentralbordløsninger.

Konkurransedyktig bedriftsnettløsning i eget brand

Sluttbrukeres ringevaner endrer seg og blir mer lik det private bruksmønsteret. Det er derfor viktig at bedrifter gjør kommunikasjonen i bedriften så enkel og rask som mulig, uten at bruker trenger gjøre så mye selv. eRate har ressurser som har jobbet med bedriftsnettløsninger siden de ble lansert rundt år 2000. Vi har fulgt med på hvordan bruksmønsteret har endret seg gjennom disse årene. Alle portaler, «softphones» og APPs leveres i operatørens branding.

Alle nødvendige funksjonaliteter

eRates bedriftsnettløsning inneholder all nødvendig funksjonalitet som administrasjonsportal for partner og sluttkunde, sentralbord, grupper og køer, mobile gruppenummer, hovednummer, sanntidsstatus, integrasjon mot kalender, brukerapp, callsenter funksjonalitet etc.

Enkel lisensstruktur

Gjennom en enkel lisensstruktur kan man enkelt sette sammen en bedriftsnettløsning for sluttkunde basert på de behov denne kunden har, uavhengig om det er en liten eller stor bedrift.

Interessert i å høre mer om bedriftsnettløsningen fra eRate?

La oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php