Fremtidens mobiloperatør

eRate Fremtidens mobiloperatørMarkedene er i rask endring og eRate legger til rette for dagens og fremtidens mobilaktører. Vi kjenner telekombransjen godt og gir våre partnere unik kompetanse på vei inn i markedet.

Hvordan gjøre god butikk som mobiloperatør i fremtiden?

Sluttkunden ønsker selvbetjeningsløsninger, og forventer automatiserte prosesser som gjør kundeopplevelsen og kundereisen unik. eRate er en profesjonell og fremtidsrettet enabler for mobiloperatører, og leverer etter disse sluttkundekravene. Våre systemer håndterer hele verdikjeden slik at våre partnere kan konsentrere seg om salg og markedsføring av de produktene vi tilgjengeliggjør etter partnerens ønske. Det vil si; egne abonnement, bedriftsnett, Min side, app etc. Vi lar partnerne våre fokusere på det de kan.

Differensierte mobiltjenester

Nye aktører i markedet kan tilby mobiltjenester for å differensiere seg fra konkurrentene. Enten med mobiltjenester i kombinasjon med egen kjernevirksomhets produkter, eller mobiltjenester i kombinasjon med andre produkter og tjenester levert av tredjepart. Dette skaper konkurranse og gjør deg som leverandør mer relevant for sluttkunden. Uavhengig om det er bundling av tjenester, prisstrategier eller andre prismodeller som brukes for å differensiere seg i markedet, er dette muligheter vi gir for å hjelpe vår partner til å bli den foretrukne leverandøren. Kundelojalitet kan øke når sluttkunden tilbys en bundle med flere tjenester til en gunstigere pris, og blir mer relevant.

Innovasjon er viktig

Det er viktig med kontinuerlig utvikling og innovasjon for å være relevant for sluttkunden. eRate har kompetanse og systemer som gir partneren innsikt i egne kundedata, som kan brukes som input til nye produkter og tjenester eller justering på eksisterende. Vi leverer raskt det våre partnere ønsker å ta ut i markedet. Våre fleksible plattformer gir oss en unik mulighet til å hjelpe våre partnere til alltid å ligge i front.

eRates plattformer er fleksible

Vi jobber aktivt med å skape konkurransefortrinn og konkurransekraft for våre partnere. eRate har plattformer og systemer som er uavhengig av land og kan knyttes mot flere mobilnett i ulike land. Tredjepartsløsninger integreres enkelt, og gode løsninger skapes for sluttkundene. Tross i alle muligheter plattformene gir er grensesnittet for logistikk og kundeservice fortsatt det samme for de ulike kanalene partnere benytter. Dette gir partneren mulighet for effektiv ressursbruk, og samtidig være markedsledende med fremtidens tjenester.

Hvordan kan eRate hjelpe din bedrift med å bli en fremtidsrettet mobiloperatør?

La oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php