Lag egne tjenester

eRate Lag egne tjenestereRates partnere har stor fordel av å benytte fleksibiliteten plattformene muliggjør for innovative bundlinger. Vi kan sette sammen produkter og tjenester på en måte som ikke er mulig hos en tradisjonell mobiloperatør. Salg av mobile tjenester sammen med tjenester fra egen kjernevirksomhet, eller med tredjepartsprodukter, skaper lojale kunder fordi tjenestene blir relevante.

Rask «go to market»

Vi mobiliserer raskt for at våre partnere skal kunne komme hurtig ut i markedet med nye produkter og tjenester, eller svare raskt på endringer som skjer i markedet. For eRate er det viktig å skape konkurransekraft for våre partnere.

Konkurransedyktige mobiltjenester

eRate har kompetansen til å behandle partnerens data slik at partneren får innsikt til å justere på dagens tilbud, eller lage nye produkter og tjenester. Våre fleksible plattformer, analyser og dyktige utviklere gjør det mulig å gjøre endringer i markedet som gir sluttkundene innovative og attraktive mobiltjenester.

Innovative tjenester

eRate setter opp en MVNO-operasjon, som vil gjøre det enda enklere å utvikle nye innovative tjenester. Alle våre partnere vil få tilgang til å utvikle tjenester på denne unike plattformen. Det betyr at det blir enda lettere for våre partnere å gå ut i markedet med nye og unike tjenester til sluttkunden.

Nysgjerrig på hvordan kundefordeler kan skapes med unike bundlinger?

Ta kontakt med oss så ser vi på hvordan vi kan hjelpe med nye innovative løsninger.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php