MobilOperatørEnabler

eRate gjør det enkelt å starte som mobiloperatør. eRate leverer en hel verdikjede til ferdig oppsatt mobiloperatør. Vi tilbyr en tjeneste hvor vi tilrettelegger for at våre partnere skal komme raskt ut i markedet med egne mobilabonnement og mobiltjenester. Løsningen tilpasses med aktørens brand og ønskede integrasjoner mot partnerens egne systemer eller tjenester. eRate har det som trengs for å levere en ferdig oppsatt mobiloperatør i markedet. eRate står for all drift, så det eneste våre partnere trenger å gjøre er å håndtere kundeservice, salg og markedsføring.

eRate business enabler

Om en ønsker å starte som mobiloperatør er et samarbeid med eRate en god løsning både økonomisk og tidsmessig. eRate har dyktige folk med lang erfaring fra bransjer som telekom, energi, billing og rating, samt IT for å nevne noen. Vi håndterer alle trafikkavtaler, plattformer og systemer som trengs for å være en mobiloperatør. Vi leverer nettverkstjenester, systemer, SIM-kort, administrasjonsmoduler, fakturaunderlag, Min side, apper og øvrige tjenester som trengs for å selge mobiltjenester. eRate leverer raskt en «out of the box»-løsning til mobiloperatøren. For å komme i gang trengs kun en logo og få ressurser som kan håndtere det nye mobilselskapet.

Rask levering av nytt unikt mobilselskap

Etter mange år som MVNE (Mobile Virtual Network Enabler), er eRate erfarne og gode på leveranser, vi har flere suksesshistorier som bekrefter dette. Det går raskt fra bestilling til man er ute i markedet med eget brand (3-6 måneder). eRates systemer er fleksible og gjør det enkelt å tilpasse til hver enkelt partner.

Skalafordeler hos MobilOperatørEnableren

Vi gjør alt for at våre partnere skal få de beste tilbudene og prisene i markedet. Våre partnere har glede av teknologiske og økonomiske skalafordeler i eRates leveranser. Fordi vi har mange partnere, utvikles det mange nye produkter og tjenester. Dette er fordeler som kommer alle våre partnere til gode.

Klar for å raskt skape unike kundeverdier?

Ta kontakt med oss, så tar vi et møte for å se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php