Økonomiske fordeler

eRate Økonomiske fordelereRate leverer et ferdig mobiloperatøroppsett og håndterer alle systemer. Vår kunde er den profilerte i markedet og eRate er enableren bak. Det betyr at all sluttkundesomsetning går til mobiloperatøren som kun trenger noen få ressurser til å drive kundeservice, salg og markedsføring overfor egne kunder. Etableringskostnadene er lave da eRate tilbyr «pay as you grow»-konsept. Våre partnere har også glede av de økonomiske skalafordelene, samt stordriftsfordelene vi har gjennom volumrabatter.

Lavere kostnader med skybasert løsning

Mange kostnader fjernes, eller er betydelig lavere, ved en skybasert løsning. Samtidig gir det mange fordeler ved at mobiloperatøren ikke må håndtere systemer, hardware eller plass og drift i egne lokaler. Tjenesten fra oss er alltid tilgjengelig.

Økt topplinje

Våre mobiloperatører bestemmer selv hvilket tilbud de ønsker å ta ut i markedet, med egne priser. Salg av mobiltjenester kan brukes til kryssalg eller mersalg. Utover kjernedriften gir dette en økt topp- og bunnlinje.

Skala- og stordriftsfordeler

Alle de mobiloperatørene som eRate enabler har skala- og stordriftsfordeler hos oss. Plattformene våre er fleksible, og skaleres etter behov. eRate har alltid utviklere som jobber med de nyeste tjenestene i markedet, og veien er kort for endringer eller utvikling av nye tjenester. Det sørger for en rask «go to market» for våre partnere.

Interessert i å starte som mobiloperatør?

La oss ta et møte og se hvordan vi kan tilby en fremtidsrettet mobilløsning til dere.

Erik Trondsen, Mobil: 408 00 900, Erik(at)eRate.no
Ove Vik, Mobil: 997 55 550, Ove(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php