nben
   
+47 815 73 723

Møt oss på Markedskonferansen 4.-5. november!

  • 8
  • 3. november 2014

mot_eRate_2014eRate deltar som utstiller på Markedskonferansen 4.-5. november på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo. Vi gleder oss til å delta på møtestedet for kraftbransjen, i regi av Energi Norge. Fokus disse to dagene vil være på mulighetene markedsselskapene har med nye regelverk og behov for nye IKT – løsninger knyttet til AMS.
Brosjyre fra eRate til kraftleveradør »

Alt i ett og samme system

eRate sitt faktura- og kundesystem har alle data og funksjoner i ett og samme system. Vi bruker ingen tredjeparter/ekstrasystem til meldingsutveksling, kundedata eller fakturering. Dette gir økt sikkerhet, minimerer feilkildene og senker kostnadene. Vi samler all kundeinformasjon, forbruk og faktura-arkiv i samme system.

Energimarkedet likt Telekommarkedet

eRate har lang erfaring med datahåndtering fra Telekombransjen og ser at Energibransjen beveger seg mot en datalogistikk lik den Telekom har i dag. Vi ønsker å dele vår lange erfaring fra Telekombransjen med Energibransjen. I snart 10 år har vi håndtert store datamengder og alle filutvekslingene for en rekke Telekomaktører. Derfor vet vi hvordan datalogistikken best kan administreres frem mot en kundetilpasset faktura og kundetilpassede tjenester.

Ferdig tilpasset system for morgendagens muligheter

Systemet er utviklet til å imøtekomme Telekombransjens store behov for fleksibilitet. Det innehar derfor mange muligheter for kraftleverandørene til å differensiere seg i både dagens og fremtidens markedet.

Lav investering og oppstartskostnad

eRate legger til rette for lave investeringskostnader, slik at kunden slipper å kjøpe dyr maskinvare og lisenser. De løpende kostnadene følger virksomhetens vekst med mengden transaksjoner som behandles i systemet. eRate har ingen underleverandører som krever ekstra kostnader. Vi kan derfor tilby en hyggelig pris til våre kunder.

Fleksible prismodeller mot sluttkunde

Telekombransjen bruker pris effektivt i sin markedsføring og tilbyr mange ulike prispakker til sluttkunden. Systemet vårt støtter slike fleksible prismodeller. Det er tilrettelagt for raske endringer slik at en alltid er mest mulig markedstilpasset. Dette gir nye muligheter for markedsselskapene. Nå kan kundene få pristilbud som «Makspris per dag» og «Fri bruk for kr. Xx»

css.php