nben
   
+47 815 73 723

Nytt år og nytt billingsystem?

  • 7
  • 2. januar 2014

Har du behov for et billing- og kundehåndteringssystem? Planlegger du å være med på «Smart utviklingen» og trenger et komplekst og fleksibelt billingsystem? Kanskje du ønsker å starte egen virksomhet eller å bytte ut billingsystemet du har til et mer lønnsomt? Grunnene er mange til å ta kontakt med eRate for å se hvilke muligheter vi kan gi din bedrift i 2014.

Komplekst og fleksibelt system forenkler og effektiviserer

eRate Billing & CMS (Customer Management System) gir din bedrift den kompleksitet og fleksibilitet du trenger. I tillegg kan eRate Consulting bistå med resten av det du trenger innen teknisk spisskompetanse for analyse, planlegging, gjennomføring og kvalitetssikring. Vårt fokus er effektivisering og forenkling av kompliserte prosesser.

Du holder fokus på markedsføringen og salget

Vi er din tekniske samarbeidspartner og støttespiller gjennom hele prosessen. Slipp store investeringer i system og ressurser. eRate Consulting kan ta hele implementeringsprosessen i din bedrift. Videre ivaretar vi løsningens funksjonalitet og drifter den med optimalt resultat. Dermed kan du som kunde holde fokus på egen markedsføring og salg.

Hva_gjor_eRate_enkel_580x40

 

css.php