eRate er glade for å kunne fortelle at IT-giganten Atea er vår nye kunde og strategiske partner innen segmentet store bedrifter, offentlig og IoT. I tillegg til å starte salg av egne løsninger kjøper også Atea seg inn i eRate med 17,5% eierandel.

Innovasjon og sterkere konkurransekraft

Det nye partnerskapet vil drive innovasjon og skape gode tjenester for eksisterende og nye kunder av eRate. «Dette vil utelukkende styrke utfordrerne i det norske mobilmarkedet», forteller Ove Vik, gründer og dagligleder for eRate AS. «Det er veldig bra å ha med Atea som strategisk partner, som er en økonomisk sterk IT-innovatør. Det vil sørge for sterk konkurransekraft i fremtiden for våre kunder», informerer Vik.

eRate satser videre i det nordiske mobil- og energimarkedet

eRate er en MVNE – Mobile Virtual Network Enabler og har gjennom flere år tilrettelagt for nyetableringer i telekombransjen. Selskapet sørger for raskt og trygg inntreden til de som ønsker å etablere merkenavn i mobilbransjen med tilgang til nettverksavtaler for mobil, fasttelefoni, mobilt bredbånd, IP-telefoni, M2M-kommunikasjon og bredbånd. eRate har en klar vekstkurve og vil fortsette videre vekst innenfor det nordiske mobil- og energimarkedet.

Stor mobilsatsning fra Atea

Atea har planlagt en mobilsatsning i lang tid forteller Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea Norge. Ved å drive frem innovasjon og digitalisering skal Atea ta posisjonen som den ledende aktøren på mobile løsninger for bedriftsmarkedet i fremtiden. Han trekker frem den voldsomme fremveksten av internettbaserte enheter og sensorteknologi, IoT-enheter, som en sterk driver for at Norges største IT-leverandør nå utfordrer oligopolet på bedriftsmarkedet. Med eRate som partner vil Atea få enda større muskler til å drive innovasjon og produkt- og tjenesteutvikling ifølge Jacobs.

Bedre konkurransevilkår for alle utfordrere innen mobilbransjen

«eRate er fornøyd med å bli valgt som strategisk partner av Atea i deres mobilsatsning. Vi ser frem mot at samarbeidet vil gi alle utfordrere i mobilmarkedet, alle våre eksisterende og kommende kunder, bedre konkurransevilkår med den innovasjon og produkt- og tjenesteutvikling vi sammen skal få til», avslutter Vik.

DN: Atea med ny storsatsing: Frir til telegigantene »

css.php