Om eRate

eRate er en norsk virksomhet som leverer IT- og mobiltjenester. Vi er en enabler for bedrifter som ønsker å starte som mobiloperatører, og drifter majoriteten av mobiloperatørene i det norske markedet.

Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og er en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som gir fleksibilitet til å etablere konkurransefordeler for våre kunder når de utfordrer etablerte aktører og bransjer.

eRate tilrettelegger for nye og gamle mobiloperatører

Aktører starter som mobiloperatør gjennom eRate for å forsterke sin konkurransekraft og skape konkurransefortrinn i egen bransje. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, slik at våre kunder kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av systemer for fakturering og kundeadministrasjon, mens kunden etablerer sin egen merkevare og kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Nye muligheter for eksisterende mobiloperatører

eRate tilrettelegger for at mobiloperatører (MNOer), kan skape nye forretningsmuligheter og øke sin konkurransekraft gjennom bruk av eRate sin billing- og ratingplattform. Mobiloperatører kan få teste nye forretningsmodeller gjennom ny merkevare for ikke å risikere konsekvenser for omdømme, brand eller eksisterende omsetning. Dette kan være nye abonnement, andre typer bundlinger enn de tradisjonelle, eller sammen med andre markedsaktører.

eRate etablerer hele strømsalgprosessen for våre partnere

eRate legger også forholdene til rette for å starte som strømselskap. I mai 2019 ble Elhub satt i drift for energibransjen, noe som gjør det betydelig lettere å selge strøm til sluttkunder, og etablere seg som strømselskap. eRate etablerer hele strømsalgprosessen for våre kunder, slik at de kan konsentrere seg om å markedsføre og selge strømprodukter til sine sluttkunder.

Et selskap i spennende vekst

Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden. eRate har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Stykket Holding AS, Atea AS og ansatte. I 2018 omsatte selskapet for ca. 370 MNOK, er 24 ansatte og holder til på Helsfyr i Oslo.

css.php