Om eRate

eRate er en norsk virksomhet som leverer IT- og mobiltjenester og tilrettelegger for at markedsaktører kan starte som mobiloperatører eller strømleverandører. Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og er en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som gir fleksibilitet til å etablere konkurransefordeler for våre kunder når de utfordrer etablerte aktører og bransjer.

eRate tilrettelegger for nye og gamle mobiloperatører
Kunder ønsker å starte som mobiloperatør gjennom eRate for å forsterke sin konkurransekraft og skape konkurransefortrinn i egen bransje. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, slik at kundene kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av systemer for fakturering og kundeadministrasjon, mens kunden etablerer sin egen merkevare og kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Flere kjente merkevarer er tilrettelagt som mobiloperatør gjennom eRate.

Vi etablerer hele strømsalgprosessen for våre kunder
eRate legger også forholdene til rette for å starte som markedsaktør i strømbransjen. I februar 2019 setter energibransjen i drift en ny datahub (ELHUB) som gjør det betydelig lettere å kunne selge strøm til sluttkunder uten å være et energiselskap. eRate etablerer hele strømsalgprosessen for sine kunder, slik at kundene kan konsentrere seg om å markedsføre og selge strømprodukter til sine sluttkunder.

Et selskap i spennende vekst
Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden, og har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Stykket Holding AS, Atea AS og ansatte. I 2018 omsatte selskapet for ca. 370 MNOK, og er 24 ansatte.

css.php