Om eRate

eRate er et privateid selskap lokalisert på Helsfyr i Oslo. Siden oppstarten i 2005 har selskapet hatt positiv og lønnsom vekst, og har vært på Gasellelisten for Oslo 5 år på rad (2010-2014).

eRate Faktura- og Kundesystem

Vi leverer løsninger og systemer for fakturering og kundehåndtering. Vi har spisskompetanse innen billing og teknisk prosjektstyring, og leverer komplette løsninger til aktører i flere forskjellige bransjer, hvor fokus er effektivisering og forenkling av kompliserte prosesser. eRate Faktura- og Kundesystem samler alle dine data i ett og samme system; kundeinformasjon, forbruk og faktura-arkiv.

eRate tilrettelegger for mobile tjenester

eRate MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) muliggjør og tilrettelegger for etablering av nye merkenavn i telekombransjen. Vi gir de som ønsker å etablere seg stordriftsfordeler med tilgang til våre nettverksavtaler for mobil, fasttelefoni, mobilt bredbånd, IP-telefoni, M2M-kommunikasjon og bredbånd.

Stordriftsfordeler og hyggelige kostnadsmodeller

eRate tilbyr variable kostnader i tråd med kundens vekst og kompleksitet. Vårt fortrinn ligger i å kombinere dette med leveranse av konkurransedyktige løsninger.

Klikk her for kontaktinformasjon og kart »