Jobb og Karriere

Våre ansatte er en viktig ressurs for at vi sammen skal realisere verdibudskapet om å være en intelligent leverandør som ivaretar kundens behov gjennom høy faglig kompetanse og kvalitetssikring til en konkurransedyktig pris.

eRate-teamet

Vil du jobbe i team for å hjelpe andre med å lykkes? eRate er en business enabler innen telekommunikasjon, energi og finans. Vi utvikler og leverer løsninger og systemer for fakturering og kundebehandling, hovedsakelig til aktører innen telekom og energi. Dette gjør vi best når vi jobber sammen som team. Derfor er det viktig at også våre nye kollegaer er gode på lagspill.

Vil du jobbe i eRate?

eRate fortsetter veksten og søker etter en Tjenestesjef. Stillingen er nyopprettet og man blir en del av ledelsen i eRate, og du vil ha kommersielt ansvar for våre tjenester og produkter.
Les mer om stillingen på Finn.no »

Gasellebedrift flere år på rad

eRate har helt siden oppstarten i 2005 hatt positiv og lønnsom vekst. Fra 2010 til 2014 har vi vært på Gasellelisten for Oslo. Dette fordi vi blant annet har doblet omsetningen over en fireårsperiode, hatt positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst.

Solid og trygg arbeidsplass

Virksomheten bygges sten på sten, og vi er selektive ved at vi velger kunder som er trygge å vokse sammen med. Vi vokser fortsatt og trenger stadig flere kollegaer til vår solide og trygge arbeidsplass.

Ungt og ekspansivt miljø

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et innovativt, internasjonalt og ekspansivt miljø. I dag er vi 21 mennesker som sitter i flotte lokaler i 11. etasje i Helsfyr Atrium. Hos oss verdsettes spesielt stor grad av ansvarlighet, fordi vi leverer svært kritiske produkter.