Ledig stilling

Siden etableringen av eRate i 2005 har vi opplevd en fantastisk vekst og vår organisasjon har vært i en kontinuerlig utvikling. Mange kjente mobil-brands benytter seg av vår tjenesteplattform, og flere kunder vil gi oss tillitt i 2020. Vår misjon er å tilføre verdi gjennom automatisering og forenkling av kompliserte prosesser innen datafangst, fakturering og kundehåndtering. eRate gjør det mulig for nye aktører å tre inn i markeder ved å tilby lave investeringer og fleksible prismodeller. Vi skal skape merverdi for våre kunder ved å levere kvalitet og kunnskap tilpasset for framtiden.

Kunne du tenke deg å bli vår ekspert innenfor nettverk og IT-infrastruktur?
Vil du bli del av en spennende bedrift i vekst som tilbyr tjenester til mobiloperatører?
eRate leverer det som trengs for å bli mobiloperatør i det norske markedet hvor vi tar hånd om all drift og kunder fokuserer på salg, markedsføring og support. Vår tjenesteplattform baserer seg på standard software, spesialisert videreutvikling og integrasjoner mot eksterne leverandører/systemer.

Vi ser nå etter en helt sentral kollega som skal jobbe bredt med videreutvikling av vår nettverksarkitektur og IT-infrastruktur.

Din rolle hos oss
Du vil jobbe i team med dyktige kollegaer og få ansvar for all driftsoptimalisering av nettverk og IT-infrastruktur. Du får jobbe med et variert fagområde hvor du skal drive med rådgiving og design. eRate leverer tjenester i tett samarbeid med hosting-partnere, og din faglige kompetanse skal sikre gode bestillinger som igjen sikrer våre kunder optimale tjenester fra oss.

Hva vi ser etter i vår nye kollega
Vi ser etter deg som trives med å håndtere mange leveranser og prosjektarbeid. Vi tror du har kompetanse på nettverksarkitektur, sikkerhet, design, drift og feilretting av av komplekse IT-løsninger, og gjerne skytjenester. Vi ser etter deg som brenner for å holde deg faglig oppdatert. Ønskelig med høyekoleutdannelse innenfor IT, og du må beherske norsk og engelsk.

I vår rekrutteringsprosess vil du møte flere ledere fra oss og vår eksterne rådgiver.
Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Stephan Juhl Nielsen hos Kingbird Executive Search på telefon 90 66 30 00 eller mail stephan.juhl.nielsen@kingbird.no
Stillingsutlysning – eRates ekspert innen nettverk og IT-infrastruktur »

css.php