nben
   
+47 815 73 723

Prising av strøm lik som prising av mobiltrafikk

 • 3
 • 3. desember 2014

Hva_gjor_eRate_sort_200x200For over 10 år siden startet Telekom operatører å tilby sine kunder fastprisavtaler på mobil i stedet for minuttpris for tellerskritt. eRate har fulgt Telekombransjen i alle disse årene. Systemet vårt, Billing & CMS, støtter ulike fleksible og avanserte prismodeller som lett tilpasses ulike produkter.

Pakkepriser gir fast og forutsigbar pris for kunden

Mobiltrafikk eller tellerskritt selges i dag i ulike pakkeløsninger. Det gis pakkepriser på datatrafikk, tale, SMS og MMS. Sluttkunden velger den beste pakkeløsningen tilpasset sitt forbruk og får en fast og forutsigbar pris på mobilregningen.

Strømleverandørene med fastprisavtaler

Energibransjen kommer nå etter med fastprisavtaler. Senest ut er Lærdal Kraft med Akraft som skal følge telebransjens konsept med tilbud til kundene om å betale lik sum per måned, uavhengig av strømforbruk. eRate har systemet som gjør fastprisingen enklere, samt prising av fremtidens strøm lettere. Dette er bare en av flere nyttige funksjoner i vårt fakturering og kundehåndteringssystem, eRate Billing & CMS. Ta kontakt med oss i dag og vi hjelper dere videre.
Les hvordan eRate kan hjelpe kraftleverandørene »

2 Comments

 • Hei,

  Hvordan løses utfordringen med NETTLEIE ?

  I dag får man 1 faktura med strømkostnader og 1 faktura med nettleie, dersom man har 2 leverandører.

  I telebransjen pakkes alt i en og samme faktura, selv om man benytter en SP som ikke eier nettet.

  • Astrid sier:

   Hei Robert,
   Noen utfordringer med bloggen vår resulterte i at vi dessverre ikke så spørsmålet ditt før nå. Beklager det.

   Om Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE) sitt nylig utsendte forslag går gjennom vil alle strømkunder ha mulighet til å motta én samlet regning fra sin strømleverandør med både strømforbruk og nettleie fra 1. januar 2016. Les mer om dette i bloggposten vår «Én faktura til alle strømkunder»

   Energibransjen er i stor endring. Om forslaget til NVE ikke går igjennom, vil alle strømkunder likevel få én samlet regning innen 2019. Før forslaget fra NVE kom opp, lå innføring av én regning allerede i planleggingen for energibransjen. Dette er tenkt en gang mellom etableringen av datahub (Elhub) i oktober 2016, og installasjonen av avanserte måle- og styringssystem (AMS) i januar 2019.

   eRate har lang erfaring med å pakke alt i en og samme faktura. Vi er eksperter på å samle data fra ulike tilbydere og leverandører på samme regning. eRate leser all data uansett format og mengde, og vi tar ansvar for hele prosessen fra innlesning til ferdige varelinjer på faktura. Vi ser utfordringene til energibransjen og tilbyr dem vår lange erfaring og tilpassete systemer for å forenkle deres faktureringshverdag – med eller uten nettleien på regningen til strømkunden.

css.php