eRate stiller som utstiller, i år som i fjor, og ser frem til å møte både kjente og nye ansikter. Vi vil gjerne lære mer om dine utfordringer og kanskje vi har gode ideer til løsning også! Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer for en prat.

Fremtidens konkurransedyktige kundesystem

eRate mener at fremtidens konkurransedyktige kundesystem må ha en lavere kostnad i tillegg til alle nye muligheter og funksjoner som fremtidens sluttkunder vil stille krav om. Energibransjen har behov for leverandører med innovasjonskraft og som raskt kan tilpasse seg endrede krav, og som evner å utvikle sine kunder i takt med markedet. eRate har denne typen erfaring fra mobilbransjen og tilbyr nå en Energiplattform med mobil-fleksibilitet.

Energimarkedet likt Telekommarkedet

eRate har lang erfaring fra Telekombransjen og ser at Energibransjen beveger seg mot en datalogistikk lik den Telekom har i dag. Vi ønsker å dele vår lange erfaring fra Telekombransjen med Energibransjen. I snart 10 år har vi håndtert store datamengder og alle filutvekslingene for en rekke Telekomaktører. Derfor vet vi hvordan datalogistikken best kan administreres frem mot en kundetilpasset faktura.

eRate på stand 5

Kom innom eRate på stand 5 for å få flere tips om hvordan et fremtidsrettet system kan hjelpe ditt kraftselskap, eller ta kontakt med Vidar Myrer for å avtale et møte. Vidar Myrer er leder for Energiavdelingen i eRate AS og er å treffe på telefon 408 00 090 eller e-post vidar@eRate.no.

Energiplattform med mobil-fleksibilitet »
Markedskonferansen 2015, Energi Norge »

css.php