Strømselskap

eRate kan håndtere fakturaprosessen og hele den tekniske verdikjeden for strømselskaper. Vi tar oss av all datainnsamling fra Elhub og eventuelle andre parter. Våre kunder bruker ikke tid på fakturaprosessen, men har mulighet til å omdisponere frigjorte ressurser til bedriftsutvikling eller andre markedsløftende tiltak. Det eneste våre partnere må sørge for er å håndtere salg, markedsføring og kundeservice.

Sammen er vi best

Vi velger å se på våre kunder som partnere. Lykkes ikke vår partner, lykkes ikke vi.

Bli et innovativt strømselskap med eRate

Nytenkning, kombinert med eRates moderne og fleksible systemer, legger forholdene til rette for å skape nye, spennende tjenester for sluttkundene i dagens tradisjonsrike strømmarked. eRate tilbyr et bredt tjenestespekter hvor flere tjenester er nye for strømbransjen. Vi gjør det mulig å lage ulike prisplaner for ulike kundegrupper, egne strømabonnement, selvbetjeningsløsninger og digitale betalingsløsninger. Våre fleksible plattformer integreres enkelt med andre systemer og leverandører, slik at tredjepartsprodukter kan tilbys sammen med strøm i en produktbundling.

Gi kundefordeler og få lojale kunder

Kundefordelen ved bundling, eller pakketilbud, kommer når kunden opplever at det sammensatte tilbudet er relevant, enten på grunn av pris eller tilgjengelighet. Strømselskaper som differensierer seg på annet enn pris vil bli mer attraktive for sluttkundene. Eksisterende strømkunder, som får tilbud om en bundling med kundefordeler, blir mer lojale. Samtidig vil en tilfreds og lojal kundemasse generere tilvekst av nye kunder fordi strømselskapet har et ettertraktet tilbud i markedet.

Frigjøring av ressurser til utvikling og innovasjon

Hvorfor skal en bruke tid på noe en ikke trenger å bruke tid på? eRate automatiserer rutineoppgaver og håndterer den tekniske verdikjeden for våre partnere. Dermed kan strømselskapet omdisponere ressursene til verdiskapende aktiviteter.

Integrasjon med andre systemer

eRate henter kontinuerlig all forbruksinformasjon fra Elhub, lager fakturaunderlag og presenterer dataene i administrasjonsløsninger. Har vår partner avtale om gjennomfakturering eller annen avtale med tredjepart innhenter vi informasjonen fra nettselskapene og/eller tredjepart. Vi kan også integrere våre plattformer mot bank og inkassopartner, slik at betalingsinformasjonen også oppdateres.

Selvbetjeningsløsninger

Tilgjengelighet, innsikt og funksjonalitet er viktig for sluttkundene. De ønsker informasjon og mulighet til å gjøre endringer i kundeforholdet når det passer dem. Selvbetjeningsløsningen fra eRate er alltid tilgjengelig via nettet eller via en mobilapp.

Hvordan kan eRate hjelpe din bedrift med å bli et fremtidsrettet strømselskap?

La oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen med våre plattformer som gir mange fremtidsrettede muligheter.

Vidar Myrer, Mobil: 408 00 090, Vidar(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php