eRate tar den tekniske verdikjeden og fakturaprosessen

eRate tar den tekniske verdikjeden og fakturaprosessen
eRate håndterer datainnsamlingen fra Elhub og sørger for å etablere gode faktureringsprosesser som frigjør tid for våre kunder. eRate tar ansvar for den tekniske verdikjeden, og eliminerer behovet for egen infrastruktur, softwareløsninger og lisenser hos kunden.

Det eneste strømselskapet må tenke på

Vårt mål er å hjelpe våre partnere slik at de kan konsentrere sin innsats mot salg og markedsføring av egne produkter og tjenester og tilby førsteklasses kundeopplevelse til sluttbruker. Vi hjelper våre partnere med mye mer enn det de tradisjonelle systemleverandørene tilbyr sine strømkunder i dag. Det eneste partnerne til eRate trenger å tenke på er å definere sine produkter og tjenester, salg, markedsføring, kundeservice og «Go to Market»-strategi.

Det er enkelt å være partner med eRate

Historisk sett har strømselskapene hatt et fåtall leverandører å velge mellom, som har levert et system for datainnsamling og fakturaprosessering. Strømselskapene har måttet sørge for eget oppsett, drift, service og plass på lokasjon. eRate gjør den tekniske verdikjeden og fakturaprosessen for strømselskapene mye enklere. Våre partnere trenger ikke å tenke på drift, service, plass på lokasjon, eller oppsett og tilpasninger av nye produkter og tjenester i systemene – alt dette håndterer eRate.

Fra innhenting av strømdata til distribusjon av faktura

eRate henter data fra Elhub, bank, og eventuelt nettleverandør (ved gjennomfakturering) eller andre tredjeparter. Innsamlede data bearbeides i våre systemer, avregnes og klargjøres til fakturaunderlag. I tillegg til drift av fakturaprosessen og den tekniske verdikjeden, leverer vi også selvbetjeningsløsninger for sluttkunden som «Min Side», «Min Bedrift» og mobilapp. Ønsker man å integrere eget kundehåndteringssystem med eRate sine plattformer, er dette fullt mulig gjennom våre åpne API´er.

Full kontroll uten å bruke tid

eRate leverer et sett standard rapporter som våre partnere ønsker. Eksempelvis setter vi opp rapporter som viser hva som er fakturert, hvilken distribusjonsform som er brukt og hvor mye som går til inkasso.

Flere produkter på samme faktura

Våre plattformer er meget fleksible. Data kan hentes fra flere steder, settes sammen som et produkt eller tjeneste eller bare føres i samme faktura, avhengig av hva vår partner ønsker.

Lyst til å høre mer om hvordan eRate kan hjelpe ditt strømselskap med fakturaprosessen og drift av den tekniske verdikjeden?

La oss ta et møte og se hvordan vi kan skape verdier sammen.

Vidar Myrer, Mobil: 408 00 090, Vidar(at)eRate.no
Henning Thoresen, Mobil: 926 38 100, Henning(at)eRate.no

css.php